La família Senar Tejedor volem agrair de tot cor, i públicament, la gran tasca que ha realitzat l’equip de PADES Anoia en uns moments molt difícils, previs a la pèrdua del nostre estimat Miguel Ángel. I ho volem fer amb sentiments, amb agraïment infinit, amb reconeixement a la feina feta.

«Que bonic! / Que bonic és poder acompanyar un ésser estimat en els seus darrers dies...

Que bonic és poder tenir grans professionals al costat, amb una qualitat humana admirable, que et fan sentir que podem fer-ho.

Que bonic és ser a casa, al nostre llit... amb tota la calidesa donant-li la mà, abraçant-lo i fent-li petons.

Que bonic és poder dir-li tot allò que ens ha ensenyat. Tot allò que hem après al seu costat. Agrair-li tot allò que hem viscut junts.

Que bonic és poder parlar quan arriba el moment de marxar. El moment d’una abraçada eterna i de dir-nos allò que desitges per a cadascun de nosaltres, i el moment de poder continuar endavant prenent nota dels teus consells.

Gràcies, Raquel, Clara, Dani, Begoña, Janna, Jesús i la doctora Vidal pel vostre gran suport. Sense vosaltres no hagués estat possible.

Finalment, volem agrair la gran tasca que desenvolupen aquests grans professionals en els moments més complicats dels pacients i de les seves famílies...

Que bonic poder comptar amb persones com vosaltres»...

Que bonic poder donar-vos-en les gràcies.