El nou canal de WhatsApp de Regió7 supera els 1.000 inscrits en una setmana

Els lectors del diari ja poden rebre les notícies més importants del dia a través de la coneguda aplicació de missatgeria

T'expliquem com unir-t'hi de forma gratuïta i anònima

El nou canal de WhatsApp de Regió7 mostra les notícies més importants del dia

El nou canal de WhatsApp de Regió7 mostra les notícies més importants del dia / Regió7

Redacció

En només set dies, el nou canal de Regió7 a WhatsApp ha superat la xifra dels mil seguidors i ja funciona a ple rendiment, compartint de forma selectiva i gratuïta les notícies més rellevants del dia als usuaris d'aquesta coneguda aplicació de missatgeria que així ho desitgen.

Fa unes setmanes, WhatsApp va estrenar un nou apartat que es diu canals i Regió7, mitjà líder i pioner a la Catalunya central, ha estat dels primers a apuntar-s'hi. L'objectiu és oferir als lectors una nova forma d'estar informats sobre tot el que passa a les nostres comarques, similar a la que ja s'havia ofert anys enrere. Si ja saps com funciona el servei, però encara no hi estàs inscrit, pots fer clic en aquest enllaç.

Els canals estan separats dels xats i dels grups i són totalment privats: els teus contactes no poden veure a qui segueixes, el teu nom no apareix enlloc i el teu número de telèfon sempre queda ocult. A més, pots activar i desactivar en tot moment les notificacions.

Com apuntar-se al canal de Regió7 i on trobar-lo

Per rebre les notícies del diari a través de WhatsApp, els lectors que així ho desitgin cal que accedeixin amb el mòbil a aquest enllaç. Un cop a dins, cal prémer el botó “seguir” i activar les notificacions per no perdre's ni una notícia de les que s'envien.

3 passos per rebre les notícies de Regió7 a través de WhatsApp

3 passos per rebre les notícies de Regió7 a través de WhatsApp / REGIÓ7

Per aquelles persones que fan servir WhatsApp Web, el procés és similar, amb la diferència que hi ha una primera pantalla on cal prémer sobre el botó "Obrir WhatsApp Web".

Accedir al canal de Regió7 des de WhatsApp Web

Accedir al canal de Regió7 des de WhatsApp Web / Regió7

On trobar el contingut

Dins l'aplicació de WhatsApp, les notícies i els missatges de Regió7 es poden veure a la zona anomenada "Canals". Mentre a la versió d'escriptori (WhatsApp Web) "Canals" té una icona pròpia, situada entre "Estats" i "Nou Xat", a la versió mòbil comparteix espai amb els "Estats", a la pestanya "Actualitzacions" que hi ha entre "Xats" i "Trucades".

La forma més còmoda de rebre el contingut és apuntar-se a les notificacions a través del símbol de la campana, ja que, per defecte, venen desactivades. Per poder accedir a totes aquestes opcions és important tenir la versió més nova de WhatsApp. Si amb l'última versió continua sense funcionar, serà necessari tornar a descarregar l'aplicació de nou.

Contingut útil, entretingut i sense spam

Al canal de Regió7 us enviarem contingut pràctic, vídeos i fotografies rellevants, propostes d'oci i temes de conversa generals. No t'omplirem el mòbil de notificacions ni tampoc volem reproduir el que fem a altres xarxes socials o a la portada de la nostra web. L'objectiu és que a WhatsApp tot sigui interessant i amè, amb claus per entendre cadascuna de les històries que seleccionem per a tu.

Durant uns anys, Regió7 ja va informar els lectors a través de WhatsApp, però el servei va deixar de funcionar per un canvi de política d'aquesta xarxa social el 2019. Aleshores es va obrir el canal de Telegram (que pots trobar aquí). Ara, hi tornem a ser amb un canal per apropar als lectors la informació més rellevant de forma còmoda i immediata. T'enviarem alertes en format de missatge de WhatsApp perquè estiguis informat de tot allò que passa al teu entorn. Podràs reaccionar o reenviar els missatges a qui vulguis, però no respondre o generar una conversa. Qualsevol usuari de WhatsApp es pot apuntar de forma gratuïta al canal de Regió7.