Quatre infusions que t'ajudaran a aprimar-te ràpidament

Aquestes plantes es convertiran en les teves grans aliades per perdre pes de forma sana

Les quatre infusions que et faran aprimar ràpidament

Les quatre infusions que et faran aprimar ràpidament

R.A.C.

Prendre infusions està de moda. Les seves propietats són molt beneficioses per al nostre organisme i a més, tenim una oferta ben àmplia i variada. Molts les prenen per pur plaer. Altres, perquè busquen un objectiu. Les infusions per aprimar-se són les més demandades. N'hi ha moltes, moltíssimes. Tanmateix, n'hem recopilat quatre. Cadascuna té les seves pròpies característiques: sabor, olor, propietats, forma de preparar-la i prendre-la. Però totes comparteixen la finalitat amb què són consumides: aprimar-se. Apunta't a la moda de les plantes per perdre pes i llueix una figura envejable en pocs mesos.

Les quatre infusions per aprimar-te ràpidament

Te verd

El te verd és una de les infusions més conegudes. S'hauria d'incloure en qualsevol dieta variada i sana, ja que no només serveix per aprimar-se. Tot i això, gràcies al seu contingut en catequines, ajuda a accelerar el metabolisme i fa que cremem més greixos. A més, també té un efecte saciant. Per aquestes raons es pot consumir tant abans com després dels àpats. Abans ens ajudarà a sentir-nos més plens i dinarem menys. Després, ajudarà a la digestió i a la crema de calories. Pots consumir diverses tasses al dia sense problema.

Te verd

Te verd / ZIRCONICUSSO

Cua de cavall

La cua de cavall és una altra de les infusions més recomanades per perdre pes, sobretot pels seus efectes diürètics. Un te d'aquesta planta t'ajudarà a anar al bany amb molta més freqüència. També és molt eficaç per combatre la flaccidesa i els danys produïts per la pèrdua de pes. La manera més recomanable de preparar-la és posar 10 grams de cua de cavall per cada litre d'aigua. Es poden prendre fins a 3 tasses al dia.

Fucus

Ara arriba el torn d'una alga: el fucus. És molt rica en iode, oligoelements, sals minerals i vitamines B i C. El seu consum augmenta el metabolisme basal i, per tant, el consum d'energia, cosa que la converteix en un potent crema greixos. També és un aliment saciant, així que el seu consum abans dels àpats augmentarà la sensació de sacietat i disminuirà el nombre de calories que consumim. Fer aquesta infusió us portarà més temps a causa de les característiques de l'alga. Has de deixar que bulli uns 15 minuts i després esperar que reposi. Pren 3 tasses al dia, una en dejú.

Repalassa

La repalassa és una planta saciant. Aquesta característica li ve donada pel seu alt contingut en inulina. És ideal per combinar amb la dent de lleó. També és digestiva i diürètica. Pots prendre fins a 3 tasses al dia.