Els beneficis de viatjar durant la tercera edat

Les agències disposen d’ofertes que et posen molt fàcil descobrir el món

Viatjar durant la tercera edat és una bona manera de descobrir el món

Viatjar durant la tercera edat és una bona manera de descobrir el món

Álex Soler

Álex Soler

La tercera edat pot ser una etapa meravellosa per descobrir noves aventures i explorar el món. Viatjar durant aquesta fase de la vida té innumerables avantatges per a la salut mental i física. A més, disposem de més temps, per la qual cosa podem permetre’ns viatjar a un ritme més pausat i enriquidor. Tanmateix, les agències de viatges ofereixen nombroses ofertes pels viatgers séniors, posant facilitats perquè només ens tinguem de preocupar de gaudir.

Viatjar durant la tercera edat pot estimular la ment i combatre l’avorriment. Conèixer noves cultures, interactuar amb altres persones i aprendre coses noves és un exercici perfecte per a la ment. A més, el contacte amb la natura i els llocs nous també pot ser revitalitzant per al cos. Caminar, explorar monuments i gaudir de la bellesa del món pot afavorir la salut física i emocional.

És important planificar els viatges de manera adequada per assegurar-se que sigui una experiència segura. Consultar amb un metge abans de viatjar, dur els medicaments necessaris i assegurar-se d’informar els familiars sobre l’itinerari són passos importants.

El viatge durant la tercera edat pot ser una oportunitat única per gaudir de la vida i crear records inesborrables.

Nova York i els encants de la ciutat que mai dorm

Gaudir de Nova York és una experiència única. La ciutat més coneguda del món compta amb molts arguments per convertir-se en un viatge inoblidable, com el museu MoMA, Central Park, el pont de Brooklyn, l’estàtua de la Llibertat o gaudir de l’espectacle de les cerimònies góspel, entre molts altres.

Castells del Loira i final de viatge a París

La Vall del Loira és un dels racons de França més espectaculars, amb castells imponents com el Castell de Sully, el de Villesavin, el Cheverny, el de Chambord o el de Chenonceau. A més, durant la ruta es pot parar a preciosos pobles i ciutats com Blois, Tours, Amboise i Orleans. Acabar amb uns dies a París per descobrir la ciutat de l’amor, amb la popular Torre Eiffel, els Camps Elisis o el Museu del Louvre és la millor opció.

Oporto per gaudir de la gastronomia i l’arquitectura

Oporto és una ciutat ideal per començar a viatjar perquè és una ciutat propera, molt bonica i amb molts racons per descobrir. Destaca la boníssima gastronomia portuguesa, sempre acompanyada d’una gran selecció de vins, el producte estrella de la ciutat i les seves incomptables cellers.

Tailàndia un nou món ple d’emocions

Ara és el moment de dónar el pas i anar a Tailàndia a conèixer un dels països més interessants del món. Descobrir les seves platges, la cultura local a través dels temples d’Angkor o la seva peculiar gastronomia són els objectius d’un viatge pel qual cal anar ben preparat, però que segurament esdevindrà una de les vivències més intenses.

Cuba, turisme per tots els gustos

Cuba és un gran destí turístic perquè s’adapta als gustos i necessitats dels viatgers. Per exemple, La Habana és una ciutat molt interessant, plena de racons i detalls que descobrir, mentre Viñales ofereix paisatges espectaculars i el Malecón la posta de sol més bonica. Esglésies, art, cases de colors i platges de somni són més motius per anar-hi.