El dret a escollir com volem viure

Residències, habitatges amb serveis, atenció a casa... les opcions són infinites

Residència de Navarcels de Sant Andreu Salut

Residència de Navarcels de Sant Andreu Salut / Sant Andreu Salut

Álex Soler

Álex Soler

A mesura que avancem en edat, les necessitats i les preferències de com volem viure canvien. La tercera edat és una etapa de la vida que pot ser molt satisfactòria i plena, sempre que disposem de les opcions adequades per adaptar-nos a les nostres necessitats. És moment de passar-s’ho bé, de cultivar les nostres passions i gustos, de fer noves amistats, de descobrir nous passatemps i de gaudir de tot després de tota una vida treballant. Per sort, a la Catalunya Central, la gent gran disposa de diverses alternatives que permeten triar el mode de vida que millor s’ajusta a les preferències de tothom, des dels qui volen quedar-se a casa, fins als que prefereixen les comoditats d’una residència, passant per opcions molt interessants com els habitatges amb serveis que ofereix, per exemple, Sant Andreu Salut. Totes les opcions són bones i cadascuna té els seus punts forts.

Residències

Les residències per a la tercera edat són una opció popular per aquells que prefereixen un entorn on les seves necessitats de cura estiguin cobertes a qualsevol hora del dia. Aquestes instal·lacions ofereixen una gamma completa de serveis que inclouen assistència mèdica, cuina, neteja i atenció personalitzada. A més, les residències solen promoure una sensació de comunitat entre els residents, amb activitats recreatives i esdeveniments socials que ajuden a mantenir una vida activa i interconnectada.

Habitatges amb serveis

Pels que desitgen mantenir la seva autonomia i viure en un habitatge privat, les vivendes amb serveis de Sant Andreu Salut són una opció excel·lent. Aquests habitatges estan dissenyats per proporcionar als residents un entorn segur i ben equipat. Amb espais comunitaris per socialitzar-se, serveis d’assistència a mida i vivendes perfectament equipades per satisfer les seves necessitats, aquesta opció permet viure amb independència i comoditat, sense comprometre la qualitat de vida i tenint sempre a disposició professionals qualificats en cas de necessitat.

Atenció a domicili

L’opció de rebre atenció a domicili és ideal per a aquells que volen mantenir la seva autonomia i romandre a la seva pròpia llar. Aquest servei ofereix l’ajuda necessària quan es requereix, sense la necessitat de traslladar-se a una residència. Això significa que les persones grans poden gaudir de la seva vivenda pròpia i rebre l’atenció i el suport que necessiten per mantenir una qualitat de vida elevada.

Cadascuna d’aquestes opcions s’adapten a les diferents necessitats i preferències, assegurant que cada persona pugui gaudir d’una vida plena, mantingui la seva independència i gaudeixi d’una atenció de qualitat. La tercera edat és una etapa de la vida que pot ser gratificant i plena de possibilitats, i les entitats de la Catalunya Central treballen per oferir les millors opcions possibles.