Adéu a les supersticions, aquest Nadal brindem amb Vichy Catalan

Vichy Catalan és una beguda que no només té la capacitat de delectar el paladar dels més exquisits, sinó que també té propietats digestives gràcies a la seva composició mineral única

vichy

vichy

Una de les supersticions més esteses quan ens asseiem a taula és la falsa creença que brindar amb aigua dóna mala sort. Aquesta idea es remunta a la mitologia grega que explicava que els morts castigats amb el patiment etern per sempre, havien de beure del riu Lete, un dels rius de l'Inframón, per oblidar la vida passada i corpòria. Els grecs solien honrar i brindar els morts amb gots plens d'aigua que simbolitzaven el viatge a les profunditats de l'Hades. Aquesta història ha calat en moltes cultures i ha acabat derivant en la superstició que brindar amb aigua es considera un presagi de mala sort. Però a més de no tenir qualsevol base científica, els que es van creure aquesta història, no coneixien Vichy Catalan, ni les seves propietats digestives, ni la seva composició mineral.

Un Nadal amb un sabor únic

No hem d'oblidar que el cos humà està format principalment per aigua, per tant necessitem beure i hidratar-nos constantment. El nostre organisme no funcionaria sense, per la qual cosa podem afirmar que l'aigua és vida. Sent una cosa tan important, aquesta beguda ha de coronar la taula a tots els dinars i sopars nadalencs. I gràcies al sabor inconfusible, Vichy Catalan és el company perfecte d'aquestes festes. Una elecció que no només delectarà el paladar dels més exquisits, sinó que a més compta amb propietats digestives.

Ara que hem aconseguit desmuntar un dels mites que més circulen sobre l'aigua, ens oblidarem de les supersticions ia prendre bones decisions. Aquest Nadal, donem a Vichy Catalan el protagonisme que es mereix i deixem un lloc principal a taula durant les reunions familiars. Apartem les supersticions i brindem pels retrobaments, per tenir salut, per l'amor… per la vida!

Amb propietats digestives

Vichy Catalan és una marca líder al mercat de les aigües minerals europees. El 1881, el Dr. Modest Furest i Roca va descobrir les propietats saludables de les aigües que brollen de la font Vichy Catalan, a Caldes de Malavella (Girona), a 60 graus i amb el seu propi gas. Des de llavors, la marca ha anat innovant any rere any per poder adaptar-se a les necessitats del consumidor, que juntament amb la marca han anat evolucionant. Posicionats com a líders de la categoria a nivell nacional, un dels seus punts forts és el format retornable, que des dels seus inicis advoca per un model sostenible de consum i, avui dia, és el format estrella de la companyia. Però, a més, Vichy Catalan s'ha posicionat com a líder gràcies a la composició mineral que li aporta propietats digestives i amb un sabor inconfusible.

Gràcies a aquest treball i la seva adaptació a les necessitats del mercat, Vichy Catalan ha ampliat la seva gamma de productes, sempre basats en la qualitat i oferir begudes saludables. En els darrers anys, la companyia ha llançat la gamma de Vichy Catalan Sabores amb 0% Sucres (taronja, llimona, llima-llimona i menta); Vichy Catalan Fruit (taronja, llimona, pinya coco, maduixa i poma), elaborada únicament amb suc de fruita i la Genuïna Vichy Catalan, i sense sucres afegits; i Vichy Catalan Premium Tonic Water, una tònica sense sucre, amb un sabor elegant i un sofisticat matís a mandarina, creada per ser degustada sola o en còctels i combinats.

Com demanar Vichy Catalan?

Dibuixar una V amb els dits índex i cor de la nostra mà és un gest universal en diferents cultures que significa victòria o triomf. I aquest gest, és el que ha triat la companyia, a la seva campanya “Amb V de Vichy Catalan” perquè sigui l'universalment conegut per demanar un Vichy Catalan. Amb aquest gest triomfal, l'empresa vol reforçar l'enllaç amb els consumidors i connectar amb els valors amb què la marca connecta com la vida sana, la natura, l'esport i els moments d'alegria compartida com els viscuts a les reunions familiars per Nadal.