CONCURS

L’Ajuntament de Vilanova del Camí busca les millors imatges del 2023 de la població per il·lustrar el calendari municipal del 2024

Redacció. Vilanova del camí

L’Ajuntament de Vilanova del Camí organitza un concurs de fotografia amb la voluntat de trobar les imatges que il·lustraran el calendari municipal del 2024. El tema del concurs és Vilanova del Camí en tots els seus àmbits: arquitectura, paisatges i natura, sostenibilitat, entorn de treball, festes, tradicions, esports… i està obert a qualsevol persona interessada, independentment de la seva edat o lloc de residència.

El concurs tindrà caràcter mensual, tot i que la seva duració serà anual, de gener a novembre. Cada mes es triarà una imatge guanyadora, a excepció del mes de gener que se’n triaran dues.

El premi per a les imatges guanyadores serà la seva publicació en el calendari del 2024 que l’Ajuntament de Vilanova del Camí editarà el desembre de 2023 i que farà arribar a totes les llars vilanovines.

Les condicions per participar en el concurs de l’Ajuntament de Vilanova del Camí es poden consultar a la pàgina web del consistori.