El Gastrònom Joviat convida quinze professionals a compartir experiència i trucs
El campió del World Chocolate Masters 2022, el restaurant Compartir Barcelona i l’obrador de pa Pavicsa. Són alguns dels convidats al congrés anual que organitza Joviat Hoteleria per al seu alumnat, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer. El Gastrofòrum Joviat és un congrés anual sobre gastronomia, cuina, sala i pastisseria que reuneix professionals experts i de renom en un intercanvi de coneixements promogut per Joviat Hoteleria. Enguany arriba a la 17a edició i en aquesta convocatòria aplegarà més de 15 professionals per explicar tècniques, fer demostracions i compartir experiències en el seu negoci per inspirar l’alumnat de Joviat dels cicles formatius del Grau Mitjà de Cuina i Sala i de Pastisseria, Forneria i Confiteria; i del Grau Superior de Direcció en Cuina.
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- El despatx berguedà Fernández Advocats s’integra en el barceloní Giménez-Salinas
- Ikea sorprèn amb el sabater per a l'entrada que sembla un moble de disseny
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- El comerç del nucli antic de Manresa avisa l'Ajuntament que els seus fanals no es toquen