Tres cents-cinquanta participants corren en la Cursa Neandertal de Capellades

Tres cents-cinquanta participants corren en la Cursa Neandertal de Capellades / AJ. CAPELLADES

Diumenge, es va celebrar a Capellades la 12+1a edició de la Cursa Neandertal, organitzada per AEMdeKP i l'Ajuntament de Capellades. En total, tres-cents participants van prendre part en alguna de les tres curses de 20 km i 13 km, o la caminada. Per als més xics hi va haver la Mini Neandertal, tres curses infantils adreçades a participants menors de 12 anys, amb la participació de cent cinquanta infants de Capellades i voltants. El final de festa va tenir lloc dins del poliesportiu amb una arrossada per a més de 500 persones i amb l'entrega de premis. A la Cursa de 20 km, la guanyadora femenina va ser la corredora de Soria de l'equip Wild Trail Project, Yolanda Martín Ramos, amb un temps de 02:05. El guanyador masculí va ser en Robert Marsal Tardà, de la UEC Anoia, que va fer una disputadíssima cursa amb el guanyador de l'any passat, acabant amb un temps de 01:42. A la Cursa de 13 km, l'absoluta femenina va ser Diana Carrasco Carrero (01:39), de la UEC Anoia. A la categoria masculina, el corredor local Pol Mena Llobera (01:16), d'AEMdeKP.