PC Bonavista-Collbaix, guanyadora de la prova femenina a Òdena

PCBonavista-Collbaix, guanyadora de la prova femenina a Òdena

PCBonavista-Collbaix, guanyadora de la prova femenina a Òdena / ARXIU PARTICULAR

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix va participar en el Duatló Muntanya d’Òdena, cinquena i darrera prova de la Copa Catalana i Campionat de Catalunya de GEE. La cursa va ser dominada per Aleix Sellares (CE Rayo Team) per davant de duatletes del CT Lluçanès, Adrià Noguera i Miguel Gaja. En categoria femenina, primera posició per Laura Gómez (Saltoki), seguida d’Helena Pujol (PC Bonavista-Collbaix) i Teresa Pons (Prat Triatló). En la classificació per clubs masculí el CT Lluçanès va quedar en primera posició, seguit de CT Rayo Team i del Prat Triatló. La PC Bonavista-Collbaix va quedar en sisena posició. En categoria femenina, primer lloc per PC Bonavista-Collbaix, davant del CCBanyoles i del Salou Triatló Costa Daurada. En el Campionat de Catalunya de GEE, la Bonavista-Collbaix, primera posició per Helena Pujol (G20-24), Aina Picas i Marta Navarro, primera i segona respectivament en G35-39; i Sebastià Catllà, primer en G-50-54.