Tres-centes persones participen en la Cursa dels Llebrers de Galgos112

Marcel Reymundi i Anna Sánchez guanyen la desena edició de la canicròs

Dani Casas   2024 2983

Dani Casas 2024 2983 / Dani Casas

Redacció. Manresa

La Cursa dels Llebrers de Galgos112 va reunir, diumenge, a tres-centes persones al bosquet de Sant Fruitós de Bages per a participar en la canicròs i la caminada solidària que arribava a la seva 10a edició. Enguany, s’estrenava un nou recorregut completament independent del de la canicròs.

A les nou del matí, Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, va donar la sortida a una quarantena de participants de la canicròs dividits en vuit calaixos. El recorregut es va iniciar i acabar a la zona del Bosquet en el qual durant 7,17 quilòmetres els participants van recórrer corriols i camins de pista passant per Sant Benet de Bages i retornant al punt d’inici.

La caminada va estrenar nou recorregut | SARGENTO GORILA

La caminada va estrenar nou recorregut | SARGENTO GORILA / Redacció. Manresa

Seguidament, un total de 257 caminants amb els seus gossos, i alguns participants sense, van estrenar el nou recorregut amb una mitjana d’una hora i mitja. Un cop al bosquet van recuperar forces amb un esmorzar a base de botifarra o opció vegana. Tots els participants van rebre una bossa de corredor amb diferents obsequis de les empreses col·laboradores. Tot seguit, es va procedir a l’entrega de premis als guanyadors de la canicròs amb la presència de Xavier Serrano, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Sortida de la caminada

Sortida de la caminada / Foxphoto13

El montbuienc Marcel Reymundi de Sphere Pro Goesport, va quedar primer en la classificació final de la cursa amb un temps de 00:26.06, seguit d’Elan Cortada, de Bugiateam,amb un temps de 00:26.43 i en tercera posició, David Boixader amb 00:27:20.

Podi masculí de la canicròs

Podi masculí de la canicròs / dani casas

En categoria femenina, Anna Sánchez va guanyar amb un temps de 00:35.17, i quinzena en la general. Estefania Herrero de Kanstakk Sport amb un temps de 00:36.36 i vintena en la general va quedar en segona posició en la categoria femenina. I en tercera posició femenina, Tamara Jiménez i vint-i-tresena en la general, amb un temps de 00:37.30.

Podi femení de la canicròs

Podi femení de la canicròs / dani casas

En la categoria anomenada «Tinc l’edat que vull», per a participants nascuts abans de l’1 del 1978, en masculí, Albert Serra de Club Triatló Lluçanès va proclamar-se guanyador amb un temps de 00:27.45. En femení, Paquita Abarca, de Goesport, va guanyar amb un temps de 00:44.59.

Tots els participants van tenir opció a participar en el sorteig de més d’una vintena de productes i serveis oferts per empreses que van col·laborar en aquesta edició. Tota la recaptació va íntegrament a Galgos112 per continuar rescatant gossos llebrers i podencs.