GUARDONS

La manresana Paula Terra guanya el primer i tercer premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat

La manresana Paula Terra guanya el primer i tercer premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat | ARXIU PARTICULAR

La manresana Paula Terra guanya el primer i tercer premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat | ARXIU PARTICULAR / Arxiu Particular

La manresana Paula Terra va obtenir el primer i tercer premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat, promogut pel Gremi de Fusta de la Cecot, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, Finsa i Aragonesa de Chapas y Tableros.

El moble «Sky» guardonat amb el primer premi

El moble «Sky» guardonat amb el primer premi / arxiu particular

El primer premi el va obtenir amb «Sky», un moble modular i multifuncional per emmagatzemar ampolles de vi que combina funcionalitat i elegància. La seva estructura i capacitat d’elevació vertical permet optimitzar l’espai i crear un impacte visual potent.

El disseny «Flu» guardonat amb el tercer premi

El disseny «Flu» guardonat amb el tercer premi / Arxiu particular

La manresana també va aconseguir el tercer premi amb «Flu», un espai de treball que reinventa l’organització i la productivitat. L’escriptori que fusiona la flexibilitat amb la personalització i la interacció, oferint una experiència única i adaptable.

La manresana fa una crida a firmes de mobiliari que estiguin interessades en materialitzar i fer realitat aquests productes.