La Policia Local de Solsona ha enxampat dos menors d’edat que han confessat ser els autors de bretolades contra l’arbrat del parc infantil de l’avinguda de Sant Bartomeu. És la segona vegada, en les últimes setmanes, que aquest indret del nou sector de la Cabana del Silo és víctima de destrosses. Els agents han presentat un informe a l’Ajuntament a partir del qual es prendran mesures.

Algunes de les destrosses del parc infantil de l'avinguda de Sant Bartomeu

Algunes de les destrosses del parc infantil de l'avinguda de Sant Bartomeu AJUNTAMENT DE SOLSONA

Alertats per la trucada telefònica d’una persona que va ser testimoni dels fets mentre passejava per l’avinguda de Sant Bartomeu, dos agents de la Policia Local van fer una recerca dels joves a la zona fins a localitzar-los i interrogar-los. Després que els dos nois, de 14 anys, reconeguessin haver comès la bretolada una estona abans, els policies van contactar amb les famílies i van aixecar l’acta corresponent.

L’Ajuntament valorarà el cost dels danys ocasionats contra diversos arbres plantats fa poc per part de l’empresa promotora de la urbanització, convocarà les famílies dels dos joves i prendrà mesures perquè es compensi del valor dels desperfectes.