Solsona FM oferirà en directe els actes centrals del diumenge de Corpus

L'emissora municipal se situarà sota els porxos de la plaça Major per oferir entrevistes, tertúlies i seccions

La darrera retransmissió en directe de Solsona FM des de la plaça Major

La darrera retransmissió en directe de Solsona FM des de la plaça Major / SOLSONA FM

Redacció

Els micròfons de l’emissora municipal tornaran a la plaça Major de la mà de l’equip d’Els Ulls de Clio. Diumenge a partir de 2/4 d’11 del matí i fins a la tronada, un equip de col·laboradors de Solsona FM se situarà sota els porxos de la plaça i pels carrers del nucli antic amb entrevistes, tertúlies i seccions per fer arribar la festa a les llars solsonines. El programa també es podrà seguir a través del canal de Youtube de Solsona FM.

Paula Jané serà a peu de carrer controlant la baixada i parlant amb l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret per saber com va la confecció de la catifa de flors. Més tard, l’equip homenatjarà els programes de ràdio que els han marcat: els històrics El Vermut, Si Vols i La Pilona, de Solsona FM, i el podcast La Decadència. Amb el Si Vols analitzaran els pactes municipals, amb La Pilona faran humor sobre les eleccions i amb La Decadència se centraran en les músiques i el folklore del Corpus i de la Festa Major. Just abans dels ballets, obriran pàgina rosa i estrenaran una secció del cor amb segell solsoní. El moment àlgid serà el desenvolupament de la imatgeria festiva, amb els ballets i la tronada.

Els encarregats de la transmissió del Corpus a la ràdio seran majoritàriament veus conegudes a Solsona FM: Marc Segués, Albert Colell i Pau Subirà, amb Pau Vilaseca (De Cop Mèdia) i Eladi Sánchez al control tècnic i Anna Segués a les xarxes socials.