Solsona Experience amplia la seva oferta durant l'estiu

Les visites guiades al Miracle, al Quarto dels Gegants o al Pou de Gel ofereixen nous horaris i es recupera l'activitat “Tasta Solsona”

Una visita al Quarto dels Gegants de Solsona

Una visita al Quarto dels Gegants de Solsona / SOLSONA EXPERIENCE

Redacció

Solsona Experience amplia la seva oferta d’experiències adaptant-ne la periodicitat i els horaris. A partir de dilluns 24 de juliol, es duran a terme visites programades al Quarto dels Gegants de Solsona i al Pou de Gel diàriament. La resta de visites (Solsona Monumental, Olius Monumental i Visita al Santuari del Miracle) també s’oferiran de manera regular entre setmana durant el mes d’agost.

La novetat d’aquest estiu és la visita Tasta Solsona, que ja s’havia dut a terme amb anterioritat, però es va veure interrompuda per les restriccions de la pandèmia. Després de més de tres anys, aquest 2023 es torna a oferir sota demanda i per a grups reduïts de màxim 15 persones. Els participants descobriran el nucli antic monumental de Solsona i alguns dels seus comerços més antics, l’artesania i els productes agroalimentaris locals. La visita acaba amb un tastet de productes de proximitat que s'hauran anat recollint al llarg del recorregut.

Excepcionalment, a partir d'aquest dilluns 3 de juliol i fins al diumenge dia 9, es podran adquirir les entrades amb un 10% de descompte a les visites Solsona Monumental, Olius Monumental, Visita als Gegants i Visita al Santuari del Miracle. Només caldrà introduir el codi promocional viuelsolsonès2023 a la plataforma.

També, com ja és costum, la cooperativa està ultimant els detalls de les visites nocturnes teatralitzades que iniciaran les funcions a finals de juliol.

TEMES