Exodus: el joc de ciència ficció de Matthew McConaughey mostra les primeres seqüències

El guanyador de l'Oscar presta la seva imatge i veu a un títol que promet reflexions sobre l'exploració espacial i el pas del temps

Exodus

Exodus

Elsotanoperdido

Els Game Awards 2023 van ser l'escenari per a la presentació d'Exodus, un nou projecte de ciència ficció amb tints d'exploració espacial i aventures. Durant la cerimònia es va mostrar el seu primer tràiler amb alguns fragments del joc. La seva desenvolupadora Archetype Entertainment és un estudi nord-americà que pertany al conglomerat Wizards of the Coast, de les franquícies Dungeons & Dragons i Magic. El més destacat del projecte, a primera vista, és la presència de McConaughey a l'elenc. L'actor guanyador de l'Oscar conegut per produccions com 'El lobo de Wall Street' i 'Interstellar' s'estrena a la indústria amb aquest videojoc, però va pujar a l'escenari de l'esdeveniment com tot un veterà per defensar el projecte.

Segons diu la descripció oficial, ‘Exodus’ és una barreja de gèneres (RPG, acció, aventura i ciència ficció) que tracta temes relacionats amb viatges espacials o el pas del temps. Fins ara se saben pocs detalls sobre la trama, però l'univers del joc sembla que inclurà uns éssers coneguts com a Celestials, mentre el jugador controla un Alter Ego presentat com a “El Viatger”. La humanitat va abandonar la Terra ja fa temps i la teva missió serà obrir-te pas entre armes alienígenes amb accions que podrien tenir greus conseqüències durant generacions.

"Després d'abandonar una Terra moribunda, la humanitat ha trobat una nova llar en una galàxia hostil. Aquí som els més febles: els que lluitem a la batalla per la supervivència. L'última esperança de la humanitat és dins teu, Viatger". Al vídeo de presentació és possible veure algunes escenes de joc amb exploració d'escenaris, combats amb armes i l'ús d'elements alienígenes de poders desconeguts, tot al so de “Supermassive Black Hole”, de la banda Muse. Segons l'estudi desenvolupador, el títol té un univers original dotat d'“un nivell de detall increïble que ha estat creat en col·laboració amb autors guardonats de ciència ficció”. Amb un elenc estel·lar, 'Exodus' pretén guiar els jugadors a través d'una gran epopeia espacial. Farà el seu debut a PS5, Xbox Series X|S i PC.