Coneix els beneficis de posar canyella a la bossa de l'aspirador

Un senzill truc que et farà gaudir d'un nou benestar

Persona netejant amb l'aspirador

Persona netejant amb l'aspirador / @ YANALYA

La canyella, la vainilla o la farigola són tres espècies aromàtiques que fem servir molt per cuinar o per fer olis essencials aromàtics. La canyella, a més, desprèn una olor molt dolça i amb ella pots fer quelcom que segurament no t'has plantejar: fer que tota la casa desprengui un aroma especial.

Per aconseguir que casa teva faci molt bona olor has de seguir aquests passos:

  1. Xopa un drap o un tovalló amb oli essencial de canyella
  2. Obre l'aspirador i posa a dins la bossa, el drap humit d'oli de canyella
  3. Passa l'aspirador per totes les teves estances

Ara, la teva casa farà una olor dolça durant tot el dia. L'aromateràpia és una bona opció per relaxar-te i aconseguir un nivell òptim de benestar. A part d'utilitzar la canyella, també pots utilitzar altres olis essencials per a fer el mateix procediment i aconseguir un benestar aromàtic per a la teva llar i per al teu organisme.

Les propietats de la canyella són diverses, tal com ja s'ha esmentat anteriorment, però vols conèixer encara més propietats?

La canyella s'extreu de l'arbre perennifoli Cinnamonum verum, el qual té un munt de beneficis per l'organisme. Destaca pel seu contingut en calci, ferro, zinc, seleni, potassi, vitamines B6, C, A, B8, magnesi, fòsfor, fibra i carbohidrats. 

Els beneficis per la salut del consum de canyella:

  • Redueix el nivell de glucosa en sang
  • Enforteix els ossos
  • Ajuda a la digestió
  • Es fa servir com a relaxant muscular
  • Combat l'insomni
  • Regula els cicles menstruals
  • Regula la diabetis
  • És afrodisíac

Quan la canyella es fa servir per a temes mèdics, com per reduir la glucosa en sang o per a la diabetis, per exemple, el més recomanable és acudir al metge de referència perquè ens faci una recomanació ajustada al nostre perfil i així evitar qualsevol problema que se'n pugui derivar.