Així pots trobar vols per a qualsevol part del món a un preu irresistible

El tiktoker @socialmario t'ofereix la solució per trobar el viatge dels teus somnis

Google t'ofereix una allau d'oportunitats que s'ajusten al teu pressupost

El viatge dels teus somnis

El viatge dels teus somnis / Pixabay *- 12019

Ha arribat l'estiu i amb ell, moltes persones i empreses decideixen fer vacances o tancar durant un mes per tal de gaudir de l'estiu. Les altes temperatures també són un factor clau a l'hora de determinar quan fer vacances. Però, siguem realistes, l'economia no acompanya i és molt difícil marxar de vacances a un lloc fora de la nostra residència habitual. 

En aquest article t'ensenyarem uns trucs per poder volar i viatjar sense límits, a un preu econòmic, durant les dates que tu vulguis i als destins més impressionants. Sembla impossible oi? Doncs no ho és. El tiktoker @socialmario ens deixa uns trucs impressionants per aconseguir gaudir d'aquest estiu 2023.

Imatge d'arxiu d'un avió de la companyia Vueling

Imatge d'arxiu d'un avió de la companyia Vueling / MANU MITRU

El truc dels vols de Google

Entra a Google i escriu 'vols', en aquest precís instant se't mostraran diversos resultats, però si mires una mica més a baix et posarà 'Veure vols', en aquest precís instant poses el lloc des del qual sortiràs, aeroport de Girona o Barcelona per exemple, però no poses el lloc on vols anar.

A continuació fas clic en el mapa que apareix i allà, t'apareixeran un munt de vols baratíssims. A més a més, si filtres per 'vols directes', sense escales, aniràs millor perquè no hauràs de fer transbords. Per acabar amb el procés hauràs d'escollir el mes en el qual vols viatjar i el temps, Google et farà la millor selecció a diversos punts del món a un preu econòmic i amb unes dates que pots anar modificant fins a trobar el teu vol somiat.

@socialmario Sígueme para más trucos sobre dinero. Esto es lo que tienes que hacer para viajar barato este verano 🤯🤫 Google Vuelos te permite reservar vuelos en más de 300 compañías y agencias de viajes online con las que están asociados. Así ahorrarás tiempo de buscar en cada web de manera individual y encontrarás las mejores ofertas. Sígueme para aprender más cosas como esta sobre dinero. Qué truco sobre dinero quieres que sea el siguiente? Coméntalo abajo! #vuelo #aerolinea #ahorrardinero #finanzaspersonales ♬ sonido original - Social Mario | Dinero

Així doncs, ara ja no pots dir que no pots viatjar barat a qualsevol part del món. Gaudeix de l'estiu i viatja sol o sola, amb família o amics. Comença a preparar la teva estada perquè aquest 2023 ve fort.