Regió7 ofereix una planxa de cuina d’alumini fos de la marca Castey

La planxa d’alumini fos permet una cocció ràpida i uniforme

La planxa d’alumini fos permet una cocció ràpida i uniforme / Sílvia Belmont

Regió7 posa a disposició dels seus lectors i subscriptors una planxa de cuina d’alumini fos indeformable de la marca Castey, que els ajudarà a cuinar de manera fàcil i saludable peixos, carns i verdures, entre d’altres.

La qualitat de l’alumini fos fa que l’escalfor es distribueixi perfectament i de manera homogènia. La planxa té una gran durabilitat i està lliure de PFOA. Té un recobriment antiadherent reforçat de dues capes per a la seva màxima resistència i dues nanses de silicona extraïbles que faciliten la seva neteja. La planxa és lleugera i maniobrable, la qual facilita la seva neteja. També és apta per a rentaplats.

La planxa de 36 x 22,5 cm es pot utilitzar en tot tipus de cuina, incloent-hi la d’inducció gràcies a la seva base Full Induction. També es pot fer servir al forn fins a 250 graus.

El preu de la planxa de cuina d’alumini fos de la marca Castey per als lectors de Regió7 és de 29,90 euros i de 27,90 per als subscriptors.

La planxa es pot comprar, a partir d’avui, a les oficines del diari, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, en horari d’estiu, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.