Masturbar-se a la feina és més habitual del que sembla

Descobreix els beneficis del sexe i la masturbació

La masturbació és un acte natural, però compte a on ho fem!

Masturbar-se a la feina

Masturbar-se a la feina / @freepik

Netflix va treure una pel·lícula on apareix una dona que obre la seva sexualitat, masturbant-se fins i tot a la feina i finalment, aquesta nova tendència es va acceptar en el seu lloc de treball perquè es va comprovar com els treballadors acabaven més relaxats.

Tenir un orgasme és un dels millors plaers que hi pot haver, ja que aconsegueixes alliberar l'estrès, concentrar-te millor i millorar el teu estat d'ànim, entre altres beneficis. Adaia Teruel, periodista i autora del llibre "Mujeres que follan", explica quantes dones es masturben a la feina per tal d'aconseguir ser més productives.

La masturbació és un acte natural tant en homes com en dones, l'autoexploració, el plaer i l'excitació fan que puguis sentir com tot el cos es relaxa i així, aconseguir un estat de plaer i tranquil·litat, el qual et farà veure les situacions quotidianes amb una perspectiva més optimista.

"El año en que empecé a masturbarme"

"El año en que empecé a masturbarme" / NETFLIX

La periodista explica en el seu llibre les experiències reals de dones de 40 anys, aproximadament, de la zona de Barcelona. En aquest llibre podràs trobar experiències i relats divertits. En cap cas és un relat eròtic.

A part de la masturbació també es parla de les relacions sexuals amb parella o esporàdiques i el que sí que deixa molt clar és que el més important a l'hora de tenir sexe és el respecte, cosa que malauradament sembla que cada vegada existeix menys. 

L'edat és el de menys, el desig depèn de la persona i no de l'edat, però sí que la generació, la cultura o l'educació que tinguis en pot influir.

El satisfayer és la gran joguina de la masturbació femenina

Satisfayer

Satisfayer / @freepik

La masturbació i el sexe són normals sempre que hi hagi respecte i consentiment. Fer-ho a la feina, en un bar o en el llit, ja és cosa teva, però el que sí que sorprèn és que a la feina hi ha més d'una persona que es masturba, tant al lavabo com a la taula de l'oficina, segons Teruel.