Descobreix el truc perquè les maduixes et durin una setmana

Compte amb l'aigua!

El vinagre, el truc infal·lible per aquesta fruita

Conserva les maduixes una setmana

Conserva les maduixes una setmana

Les maduixes, tot i ser, una fruita de primavera, ara, les podem trobar en supermercats o verduleries en qualsevol moment de l'any. Això succeeix perquè són cultivades en condicions artificials, fertilitzants i altres productes químics nocius per a la salut, a part de canviar el seu sabor i desenvolupament. Però si, a finals d'agost tens aquesta fruita a casa, t'ensenyarem com conservar-la durant una setmana sense que se't faci malbé.

Aquest fruit és molt delicat i se sol cultivar a Espanya, Mèxic i els Estats Units. A més, és molt recomanable consumir-lo perquè és un fruit vermell, té molts nutrients com la vitamina C, fibra, antioxidants, àcid fòlic i potassi i, és baixa en calories.

Amb les maduixes es poden fer multitud de postres i batuts

Batut de maduixes

Batut de maduixes / @ RACOOL_STUDIO

Tot i ser molt beneficioses per la salut i estar molt bones, duren poquíssim. Et deixem uns trucs perquè et durin una setmana amb unes condicions òptimes.

  1. Neteja-les amb aigua i una mica de vinagre, molt poquet. Gràcies al vinagre eliminarem els bacteris de la fruita i així mantenir-les fresques durant més temps.
  2. Agafa paper de cuina i eixuga-les bé, ja que l'aigua no ajuda a una bona conservació d'aquesta fruita.
  3. Posa-les en un recipient amb tapa, i si pot ser hermètic, millor que millor. A continuació, introdueix-lo a la nevera. Evitant el contacte de l'aire amb les maduixes faràs que aquestes durin més.