Les maduixes, tot i ser, una fruita de primavera, ara, les podem trobar en supermercats o verduleries en qualsevol moment de l'any. Això succeeix perquè són cultivades en condicions artificials, fertilitzants i altres productes químics nocius per a la salut, a part de canviar el seu sabor i desenvolupament. Però si, a finals d'agost tens aquesta fruita a casa, t'ensenyarem com conservar-la durant una setmana sense que se't faci malbé.

Aquest fruit és molt delicat i se sol cultivar a Espanya, Mèxic i els Estats Units. A més, és molt recomanable consumir-lo perquè és un fruit vermell, té molts nutrients com la vitamina C, fibra, antioxidants, àcid fòlic i potassi i, és baixa en calories.

Amb les maduixes es poden fer multitud de postres i batuts

Batut de maduixes @ RACOOL_STUDIO

Tot i ser molt beneficioses per la salut i estar molt bones, duren poquíssim. Et deixem uns trucs perquè et durin una setmana amb unes condicions òptimes.

  1. Neteja-les amb aigua i una mica de vinagre, molt poquet. Gràcies al vinagre eliminarem els bacteris de la fruita i així mantenir-les fresques durant més temps.
  2. Agafa paper de cuina i eixuga-les bé, ja que l'aigua no ajuda a una bona conservació d'aquesta fruita.
  3. Posa-les en un recipient amb tapa, i si pot ser hermètic, millor que millor. A continuació, introdueix-lo a la nevera. Evitant el contacte de l'aire amb les maduixes faràs que aquestes durin més.