L'invent per atrapar mosques que s'ha viralitzat

Una usuària de TikTok ha ensenyat a xarxes un robot que caça mosques automàticament

Atrapa les mosques amb un robot

Atrapa les mosques amb un robot

P. O.

Les mosques no són només un dels insectes més molestos o més comuns del món, sinó que són portadors d'alguns microorganismes o infeccions que poden arribar a afectar la nostra salut o fins i tot, els aliments que consumim.

La presència d'aquests petits insectes és normal durant tot l'any, tot i que, durant l'estiu són més propenses a sortir perquè l'augment de les temperatures i la humitat les fa aparèixer. Per caçar-les o desfer-nos-en tenim a la nostra disposició una àmplia varietat de recursos que van des de trampes fins a remeis casolans.

Aquestes darreres setmanes s'ha viralitzat a TikTok aquest aparell per atrapar mosques que ha revelat la usuària @emperatriz.import. Després de compartir aquest artefacte curiós, ha acumulat diverses interaccions. Aquest aparell s'assembla a un robot aspirador que va girant mentre atrapa les mosques a la superfície. Hem d'abocar sucre sobre aquesta i així la superfície estarà dolça i per això se senten atretes al robot, és llavors quan es posen sobre l'aspirador i s'introdueixen en una escletxa que els fa caure al parany.

Al següent vídeo, mostrem l'aparell. Amb aquest sucre aconsegueix atrapar totes les mosques en aquest aparell tan innovador que es pot acabar convertint en un èxit en vendes.