Adeu al desordre dels 'tuppers': el truc definitiu perquè no et caiguin a sobre en obrir l'armari

Així és com els has de col·locar

Com ordenar els 'tuppers'

Com ordenar els 'tuppers'

H. M. Z.

Emmagatzemar els 'tuppers' o les carmanyoles, és una tasca que porta més temps del que imaginem. La diferència de mida i de forma entre envasos suposa un problema per aconseguir que cada peça quadri de manera que, a l'hora d'agafar-lo, no es formi un desgavell.

Per norma general, moltes vegades no disposem de l'espai que necessitem per emmagatzemar totes les coses necessàries. La cuina és un espai molt susceptible tant a la brutícia com al desordre. Tot i això, cada vegada sorgeixen noves tècniques d'emmagatzematge que donen la volta als mètodes tradicionals per generar més espai.

Un altre factor important és l'atracció visual que genera un lloc ordenat. Un espai on els elements no estan ben emmagatzemats pot afectar fins i tot com ens sentim a cada estança.

Cadascú ordena les estances al seu gust, segons el temps i els diners de què disposi

Ordenar les carmanyoles

Ordenar les carmanyoles / freepik

No més 'tuppers' al terra

L'armari dels 'tuppers' o carmanyoles és un dels espais més estressants de cara a l'ordre. Segurament, més d'una vegada t'hagi passat que per voler-ne agafar un, t'acaben caient diversos envasos a sobre. Si busques una solució per a això, hi ha un truc que pots dur a terme i que només requereix un canvi.

T'hauràs de fer amb una petita caixa, dins la qual, hauràs de guardar totes les tapes. D'aquesta manera, a l'hora de treure-la aconseguiràs que només surti la que agafis. A més, les carmanyoles sense les tapes podran anar l'una dins l'altra, fomentant un espai més adient i ampli, sense que ens caigui res a terra.