El remei casolà per acabar amb les formigues

Digues adeu a aquests molestos i inofensius insectes

Un producte que, de segur, tindràs a casa

El remei per fer fora les formigues, definitivament

El remei per fer fora les formigues, definitivament / @ vecstock

Tenir formigues a casa pot ser un drama i més, quan intentem fer-les fora i no hi ha manera. Aquests insectes viuen en colònies i quan en trobes una, malament, perquè darrere seu n'hi ha d'haver moltíssimes més. Solen aparèixer a les estances on hi ha menjar. En el cas que se't posin dins els armaris, etc., serà difícil treure-les. Però no desesperis, perquè avui et deixem el remei casolà que farà que, per art de màgia, desapareguin de la teva cuina o altres estances. Només necessites un producte; pren nota!

El vinagre blanc és un aliat perfecte per a la neteja i desinfecció de la casa: estances, roba, etc. Els seus usos són immensos perquè la seva efectivitat també ho és. En el cas de les formigues, serveix com a repel·lent natural. Utilitzant-lo farem que perdin el nord. T'expliquem com.

El vinagre blanc és el teu aliat

El vinagre blanc és el teu aliat / @ 8photo

Com fer servir el vinagre blanc per acabar amb les formigues

Busca els foradets o les reixetes per on se't poden estar colant aquests petits insectes, col·loca una mica de vinagre blanc als punts clau. A més, també el pots posar en altres llocs on tinguis menjar a prop, per evitar que s'hi acostin. 

Per a fer-ho, posa vinagre blanc en un polvoritzador i ruixa els foradets o llocs on poden aparèixer. El vinagre blanc farà que es desorientin, ja que, aquest producte, borra el recorregut que tenen marcat, gràcies a la seva forta olor. Les formigues s'orienten a través de les feromones i si apliquem una olor més agressiva, aconseguirem que es desubiquin i acabin marxant.