Posar les bosses de te dins les sabates?

El nou truc per acabar amb un problema molt freqüent

A més, t'expliquem diversos usos de les bossetes de te

Els avantatges de posar bosses de te a les sabates

Els avantatges de posar bosses de te a les sabates / freepik

Mati Sirvent

Voler descobrir trucs casolans està de moda. I és que ens n'hem adonat: els remeis de la iaia són millors que molts productes que tenim avui dia. Així doncs, per què no recuperar-los? Estalviarem temps, diners i millorarem la sostenibilitat. Avui et portem el truc de les bossetes de te. Gràcies a aquest remei podrem aconseguir una millora en les nostres sabates. Vols conèixer per a què serveix?

La majoria de nosaltres associa les bossetes de te amb aquesta pausa reconfortant del dia, quan ens asseiem a gaudir d'una beguda calenta. Però recentment, molts estan descobrint que aquestes petites bossetes tenen un propòsit addicional que va més enllà de la tassa. El truc d'utilitzar bossetes de te utilitzades per desodoritzar les sabates està guanyant adeptes a tot el món.

Com funciona aquest truc?

Les bossetes de te, gràcies a les seves propietats absorbents, actuen com a desodorants naturals. Si mai t'has preguntat com eliminar aquesta olor desagradable de les teves sabates esportives o de treball, aquest truc casolà és la teva solució. En col·locar una bosseta de te seca i usada a cada sabata i deixar-la actuar durant la nit, s'absorbeix la humitat que sol ser el brou de cultiu per als bacteris que causen males olors. L'endemà, et trobaràs amb sabates que fan una olor molt més fresca.

Acaba amb les males olors de les sabates

Acaba amb les males olors de les sabates / freepik

Altres trucs de neteja relacionats amb les bossetes de te

Encara que, el truc casolà de desodoritzar sabates ha cridat l'atenció, les bossetes de te tenen molts altres usos a la llar. Des d'ajudar a reduir les ulleres, en col·locar-les sobre els ulls, fins a actuar com a fertilitzant natural per a les plantes; les possibilitats són gairebé infinites.

Si encara no heu provat aquest truc de neteja, us convidem a fer-ho. En moments en què busquem alternatives ecològiques, sostenibles i efectives per solucionar petits problemes quotidians, els trucs d'aquest tipus demostren que de vegades les respostes estan més a prop del que pensem. La pròxima vegada que gaudiu d'una tassa de te, penseu dues vegades abans de rebutjar aquesta bosseta; podria ser la solució que estaves buscant per a aquestes sabates que no volies abandonar a causa de la seva olor. Dona-li una oportunitat a aquest truc casolà i forma part d'aquesta nova tendència ecoamigable!