Lidl ven l'electrodomèstic imprescindible per a la cuina amb més d'un 30% de descompte

Aquesta oferta està disponible per un temps molt limitat

Lidl ven l'electrodomèstic imprescindible per a la cuina amb més d'un 30% de descompte

Lidl ven l'electrodomèstic imprescindible per a la cuina amb més d'un 30% de descompte / FREEPIK

Benito Domínguez

Tot i que tots coneixem l'àmplia selecció de productes d'alimentació que hi ha als supermercats Lidl, per a molts, el més atractiu d'aquesta cadena són les ofertes puntuals i gangues que es troben a la seva selecció d'articles de basar. I aquesta vegada no és l'excepció, ja que els supermercats d'origen alemany venen ara mateix l'electrodomèstic imprescindible per a la cuina amb més d'un 30% de descompte.

Es tracta d'un processador d'aliments de la firma Kenwood MultiPro Express amb 1.000 watts de potència i dues velocitats més turbo. Tal com asseguren a la web de Lidl, aquest electrodomèstic està dissenyat per optimitzar l'espai de treball i minimitzar l'emmagatzematge. Funciona endollat a la xarxa elèctrica.

Però el millor de tot, és el que costa, ja que si el preu recomanat d'aquest processador d'aliments és de 134,99 euros, Lidl l'ofereixen aquests dies, i per temps limitat, amb un descompte de més del 30%. Així, el preu de venda per al públic ara mateix d'aquest processador d'aliments és de 89,99 euros, tota una ganga.

El processador d'aliments que ven Lidl a preu rebaixat

El processador d'aliments que ven Lidl a preu rebaixat / LIDL

Lidl és una cadena de supermercats d'origen alemany que ha experimentat un notable creixement i una gran expansió a nivell mundial des de la seva fundació el 1973. Amb el seu model de negoci centrat a oferir productes de qualitat a preus competitius, Lidl s'ha convertit en una opció popular per a milions de consumidors a Europa i més enllà.

Una de les característiques distintives de Lidl és el seu enfocament a l'eficiència i la simplicitat. Les seves botigues solen tenir un disseny minimalista i funcional, fet que permet reduir costos i oferir preus més baixos als clients. A més, Lidl destaca per la selecció de productes de marca pròpia, que representen una part significativa del seu assortiment i són coneguts per la seva bona relació qualitat-preu.

Un altre aspecte que ha contribuït a l'èxit de Lidl és el model d'aprovisionament centralitzat. La cadena compra grans volums de productes directament als fabricants, i això li permet obtenir descomptes i negociar preus més baixos. Aquesta eficiència a la cadena de subministrament es tradueix en estalvis que poden ser transferits als clients en forma de preus més baixos a la botiga.

Lidl també destaca pel seu enfocament en la innovació i la diversificació del seu assortiment. Tot i que tradicionalment s'associava amb productes bàsics d'alimentació, la cadena ha ampliat la seva oferta per incloure una varietat de categories, com ara roba, articles per a la llar, productes electrònics i productes de cura personal. Aquesta diversificació ha permès atreure una base més àmplia de clients i competir amb altres detallistes més especialitzats.