Adeu a escombrar el terra: l'aplaudida solució d'Ikea que transforma l'entrada de casa teva

Les reixetes MÄLLSTEN, de rombes blancs i negres, són una opció fàcil de netejar i antilliscant per la teva terrassa o balcó

Adeu a escombrar el terra: l'aplaudida solució d'Ikea que transforma l'entrada de casa teva

Adeu a escombrar el terra: l'aplaudida solució d'Ikea que transforma l'entrada de casa teva / Arxiu

Manuel Riu

Al seu catàleg, Ikea ven tots els productes que necessita per decorar o moblar casa teva i els exteriors. En concret, pots trobar un terra que transformarà el teu balcó o terrassa.

Ikea ha decidit posar a la venda les reixetes MÄLLSTEN. Aquest terra sembla tret directament d'una partida d'escacs. Amb els seus rombes blancs i negres, aquest producte recorda el popularíssim joc. La reixeta és perfecta per donar un toc elegant a l'exterior. I tot gràcies a la porcellana impermeable, que també compta amb un fons de plàstic resistent.

L'empresa sueca Ikea afirma: "La part superior de porcellana i la inferior de plàstic s'embalen per separat. Només cal col·locar la part superior sobre la inferior".

La part inferior s'encaixa fàcilment, sense necessitat d'eines". Aquestes reixetes no requereixen manteniment. També són fàcils de netejar amb un drap humit o amb una mànega. A més, és un terra amb una superfície antilliscant. També és molt resistent a exteriors.

"Aquesta reixeta permet refrescar la terrassa o el balcó"

Ikea ens assegura: "La reixeta conserva el color durant més temps gràcies a un procés d'aplicació en calent a la porcellana. Aquesta reixeta permet refrescar fàcilment la terrassa o el balcó".

I afegeix que el terra es munta i desmunta en un obrir i tancar dulls. Així es pot netejar la part inferior sense problemes. També es poden col·locar sobre una superfície plana, com formigó, pedra o fusta. Tot i això, l'empresa assenyala que: "El taulell de porcellana es pot trencar si la peça s'instal·la sobre un terra irregular. Les reixetes MÄLLSTEN no es tallen.

I afegeix: "Si necessiteu una peça per a una cantonada, utilitzeu les reixetes RUNNEN i talleu-les amb la forma adequada. Aquestes reixetes es venen en jocs de nou peces de 30 x 30 cm.

Amb un gruix de 2 cm, aquest producte és perfecte per redecorar-ne l'exterior. Aquest terra d'Ikea ha rebut 3,9 de 5 estrelles. Els consumidors han donat la seva opinió sobre aquest producte.