Les millors opcions de control de la miopia per nens i adolescents

Soler Centre Visual recomana les lents toves d'un sol ús, les lents d'ús nocturn o les ulleres de control de miopia per ajudar a estabilitzar i reduir l'augment d'aquesta afecció

Soler Centre Visual ofereix diverses opcions pel control de l'afecció

Soler Centre Visual ofereix diverses opcions pel control de l'afecció / FREEPik

Redacció

Els tractaments per controlar la progressió de la miopia són essencials durant l’etapa de creixement, especialment entre els sis i els 18 anys, ja que és quan l’ull experimenta un major desenvolupament i, per tant, són més susceptibles a l’augment de la miopia. A Soler Centre Visual, a Manresa, són pioners en aquest àmbit, oferint una gestió integral de la miopia amb un enfocament personalitzat.

Una opció que ofereix Soler Centre Visual són les lents de contacte toves d’un sol ús, que han demostrat reduir fins a un 59% l’increment de la miopia. 

A més, les lents de contacte d’ús nocturn o ORTOK són una alternativa, sent lents rígides que es col·loquen durant la nit per corregir la forma de la còrnia i disminuir la miopia. Aquest tractament és efectiu, còmode i pot reduir l’increment de la malaltia a llarg termini.

Soler Centre Visual

Òptica. Optometria. Audiologia

c/ Àngel Guimerà, 46. Manresa

www.solercentrevisual.com

93 873 52 55

Entre d'altres opcions, el centre manresà també ha incorporat les lents oftàlmiques de control de miopia, que es porten com unes ulleres normals i ajuden a estabilitzar l’augment de la miopia, millorant els resultats a llarg termini. Aquesta innovadora opció complementa els tractaments existents, oferint als seus pacients una gamma completa de solucions per combatre la miopia i preservar la salut visual.

A Soler Centre Visual, cada cas és estudiat de manera detallada i personalitzada, tenint en compte les preferències personals del pacient per adaptar el tractament i assegurar resultats òptims i desitjats. Amb un enfocament centrat en la prevenció i el control, a Soler Centre Visual garanteixen el compromís a proporcionar als seus pacients les millors opcions per gestionar la seva miopia i mantenir una visió saludable al llarg de la vida.

Per a més informació o per resoldre dubtes, els seus professionals estan a disposició de tothom qui ho necessiti.