Tens més de 40 anys? Aquests són els cinc aliments que hauries de consumir per perdre pes ràpid

Pren nota

Aliments saludables

Aliments saludables / Pixabay - PublicDomainPictures

Abril Lozano

A mesura que ens fem grans, aconseguir mantenir-nos en el nostre pes ideal es torna cada cop més difícil. El nostre cos experimenta canvis i perdre pes es torna un repte. Això passa perquè hi ha una desacceleració del metabolisme, una pèrdua de massa muscular i un augment més fàcil i ràpid de greix.

Una de les principals claus per mantenir el nostre pes ideal, tot i el pas del temps, és portar una vida activa i tenir una alimentació saludable. Tanmateix, també hi ha certs aliments que, en incloure'ls a la nostra dieta, poden accelerar el nostre metabolisme i afavorir el procés d'aprimament.

Pren nota d'aquests cinc aliments que t'ajudaran a acomiadar-te d'aquests quilos extra

  1. Llavors de lli: aquestes llavors són una excel·lent font d'àcids grassos omega-3, fibra i proteïnes, les quals brinden sacietat, vitalitat i beneficis cardiovasculars. A més a més, ajuden a reduir el colesterol.
  2. Alvocats: contenen greixos saludables, fibra, antioxidants i una àmplia varietat de vitamines i minerals, incloent-hi potassi, el qual ajuda en la funció cardíaca i ajuda a regular la pressió arterial. Algunes investigacions han demostrat que menjar un alvocat al dia ajuda a reduir el greix abdominal.
  3. Fruits vermells: aquests fruits són rics en nutrients i promouen la pèrdua de pes. Els fruits vermells són especialment beneficiosos per cremar greix abdominal i són considerats uns dels aliments més saludables per incloure en una dieta per aprimar-se.
  4. Fruits secs: si es consumeixen amb moderació, els fruits secs són excel·lents per baixar de pes. Menjar-ne un grapat al dia et pot ajudar a perdre pes. Són ideals per a berenar o com a postres. Això sí, és important optar per fruits secs naturals o torrats, evitant els fregits.
  5. Xucrut: feta a base de col fermentada. Conté probiòtics i prebiòtics, és baixa en calories, greixos i rica en fibra, la qual cosa promou una sensació de sacietat. A més, els probiòtics presents en la xucrut poden reduir l'absorció de greixos. Un dels altres beneficis de la xucrut, a part d'ajudar en la pèrdua de pes, és que conté nutrients clau com ferro, àcid fòlic, vitamina C, vitamina K1, coure i potassi.

A més de fer exercici, portar un estil de vida actiu i incloure aquests aliments a la teva dieta, hi ha un altre aspecte a considerar: beure suficient aigua durant el dia. Nombrosos estudis han demostrat que beure aigua al llarg del dia accelera el metabolisme en un 24-30%. Això vol dir que com més ràpid sigui el teu metabolisme, més calories cremaràs sense fer cap esforç addicional.