Aquest dolç et traurà tots els antulls

Pel que sembla amb aquesta pràctica els mecanismes del cervell que encenen els antulls de sucre s'apaguen

Una cullerada de mel al dia: així canvia canviarà el teu cos

Una cullerada de mel al dia: així canvia canviarà el teu cos / Arxiu

M. R.

La Dieta de la Mel aprofita els poders de la mel per desencadenar canvis metabòlics que permeten cremar greix mentre un dorm. No cal comptar calories, no és una dieta d'aliments cars, no és un pla sever de morir de fam i promet perdre fàcilment aquests 2 quilos que sobren.

El programa de la mel és el resultat de la investigació de tota una vida del nutricionista Mike McInnes, tal com informa el 'Daily Mail'.

Va descobrir que la combinació única dels sucres naturals de la mel el converteixen en un aliment gairebé perfecte per perdre pes.

Adeu als antulls

En prendre una cullerada gran de mel abans de ficar-se al llit, els mecanismes del cervell que encenen els antulls de sucre s'apaguen del tot.

Les proves realitzades pels laboratoris de la investigació mèdica a Dubai mostren com una cullerada de mel sembla reduir els nivells de sucre a la sang en lloc d'augmentar-los com una cullerada de sucre blanc faria.

La mel és un producte natural obtingut a partir del nèctar de les flors i recol·lectat per les abelles. Des de temps antics, ha estat utilitzada com un aliment i com una substància medicinal a causa de les seves propietats beneficioses per a la salut.

Un dels principals avantatges del seu alt contingut en nutrients, atès que és ric en carbohidrats, la qual cosa la converteix en una excel·lent font d'energia. A més, conté vitamines i minerals com el ferro, el calci i el fòsfor, cosa que la fa beneficiosa per a la salut òssia. També conté antioxidants, que són substàncies que protegeixen el cos dels danys causats pels radicals lliures i poden ajudar a prevenir malalties com el càncer i l'envelliment prematur.

Un altre avantatge de la mel és la seva acció antibacteriana i antiinflamatòria. La mel ha demostrat tenir propietats antimicrobianes que poden ajudar a combatre infeccions i ferides. A més, el seu efecte antiinflamatori pot ser beneficiós per alleujar dolor i reduir la inflamació al cos.

A més dels seus beneficis per a la salut, la mel també és una excel·lent opció per endolcir aliments de manera natural. Encara que és més dolç que el sucre, també té un índex glucèmic més baix, cosa que significa que s'absorbeix més lentament al cos i no provoca pics de sucre a la sang. Això la converteix en una opció més saludable per a aquelles persones que busquen reduir el consum de sucre refinat.

Un dels principals desavantatges de la mel és que pot ser una mica cara en comparació del sucre. A més, algunes persones poden ser al·lèrgiques a la mel o al pol·len present en ella, per la qual cosa és important anar amb compte en consumir-la i consultar amb un metge en cas de dubte.

En resum, la mel és un producte natural amb molts beneficis per a la salut. És rica en nutrients i antioxidants i té propietats antibacterianes i antiinflamatòries.