Igualada estrenarà les obres de millora del carrer Girona aquest diumenge al migdia. La intervenció ha consistit en renovar la vorera oest del carrer, asfaltar de nou i renovar tant la il·luminació com l’arbrat. El carrer, en aquests moments, ja està obert. El carrer ha superat les barreres arquitectòniques que hi havia, ara es pot considerar "totalment accessible", segons el govern local. El tram reasfaltat va des de l’Avinguda de Barcelona fins a l’Avinguda del Mestre Montaner. Les obres d’arranjament s’han completat amb la substitució de l’arbrat antic per noves espècies que no malmeten les voreres ni el clavegueram i també per nova il·luminació de tecnologia LED més sostenible i eficient energèticament.

Les obres, s’inauguraran oficialment aquest diumenge a les 12 del migdia, amb una trobada amb els veïns per poder explicar els canvis que s’hi han fet i per escoltar les demandes i impressions dels igualdins i igualadines. En aquesta obertura hi haurà coca i xocolata per tothom.

Aquestes obres se sumen a d’altres millores que s’han fet al barri com són l’arranjament del carrer de Capellades o la reparació de les voreres més danyades i l’adequació del pas de vianants de la confluència entre el carrer de Girona i l’Avinguda de Mestre Montaner