ERC Igualada ha fet pública la llista amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals del 28 de maig, ratificada per l’assemblea local amb el 97% vots favorables dels i les militants. Es tracta d’una llista paritària, que presenta els actuals regidors i regidores del grup municipal en les primeres posicions. L’encapçalen, com ja s'havia anunciat, Alba Vergés i Bosch i Enric Conill i Tort, darrer candidat. I a continuació: Iolanda Gandia Martínez, David Prat Jorba, Cristina Navarro Reixachs, Joan Valentí Cortès, Alícia Fernández Prieto, Perejaume Ferrer Travesset, Gabriela Lylia Basurto, Joan Teixidó Falcó, Monica Barrueto Mac, Roger Rodrigo Aribau, Laura Farreras Pérez, Otger Costa Gabarró i Núria Ramon Aribau.

“Aquesta llista compta amb els membres del grup municipal que ja són regidors", el que per als republicans és sinònim de tenir "un equip amb experiència i preparat per governar”, segons explica Alba Vergés, que ha afegit que “també hem incorporat persones independents d’una gran vàlua professional, que coneixen la ciutat i que han acceptar el repte de sumar-se a la candidatura per construir una Igualada millor”. Tant Vergés com Conill destaquen que “al 2019 vam obtenir els millors resultats de la història d’ERC a Igualada", amb 5 regidors. Aleshores, com recorden els republicans, va l'únic partit polític que va augmentar els regidors i va ser també que més vots va incorporar. Conill ha afegit que "donem continuïtat al projecte del 2019 i sumem encara més gent i més veus per presentar una candidatura guanyadora i que representa el canvi útil a la ciutat”.

La candidatura compta amb el mateix nombre d'homes i de dones. La cap de llista, Alba Vergés, ha destacat que "presentem aquesta candidatura formada per professionals competents, preparats per governar i transformar Igualada”. A més, el número dos, Enric Conill, destaca que l’equip “està a punt per impulsar un projecte polític il·lusionant per a la ciutat, basat en fets, que fa anys que treballem i que és el més solvent per Igualada”.