El cap de l’oposició presenta l’inici d’obres d’uns pisos socials

El regidor Jordi Cuadras es queda el protagonisme de l’anunci d’una construcció a la ciutat d’Igualada

Cuadras davant la màquina que fa els primers treballs  | ISH

Cuadras davant la màquina que fa els primers treballs | ISH / E.B/Redacció. Igualada

E.B/Redacció

De manera insòlita, el regidor socialista Jordi Cuadras, cap de l’oposició, ha anunciat l’inici d’obres dels 12 pisos públics de lloguer assequible al carrer Sant Carles d’Igualada.

Cuadras va fer públic ahir que aquest dimecres han començat les obres per fer els pisos de lloguer assequible. I ho ha presentat recordant que Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) va aconseguir incloure en un dels acords de Pressupost amb el govern de la ciutat la construcció d’aquests habitatges. Es tracta de 12 habitatges que s’han començat a construir al solar del carrer de Sant Carles número 58 impulsats per l’empresa municipal PIMHA (Promotora Igualadina Municipal d’Habitatge). Les obres ja han començat i tenen una durada prevista de 14 mesos.

Cuadras es mostra molt satisfet que el projecte comenci a ser una realitat: «Aquesta promoció la vam aconseguir impulsar des del nostre grup a través de condicionar el Pressupost de la ciutat el mandat passat. És un pas endavant per a garantir el dret a la vivenda per a famílies i col·lectius vulnerables i per això vam lluitar per incloure-ho al Pressupost. Estem contents de fer política útil i política en positiu i de veure com els acords del Pressupost es fan realitat amb equipaments com aquests 12 pisos que donaran servei a moltes famílies de la nostra ciutat».

El cap de l’oposició va qualificar aquest dimecres de «dia històric perquè és la primera vegada que es construeix vivenda pública a Igualada des de fa 12 anys, en una ciutat amb molt gent amb necessitats d’habitatge».