Què fan aquest cap de setmana a Igualada? 7 propostes

Consulta l'agenda del 16 i 17 de març a la capital de l'Anoia: teatre, activitats per a infants, música...

El collar de la reina

El collar de la reina / IMATGE PROMOCIONAL

Redacció

CineXic: «Supercuc». Dissabte, a les 11.30 h, a l’Ateneu Cinema.  Projecció de la pel·lícula animada de Jac Hamman i Sarah Scrimgeour. El Supercuc ajuda a tothom, però qui el rescatarà quan el capturi el malvat llangardaix? A partir de 3 anys. En el marc del programa d’Òmnium d’impuls al cinema infantil en català. Entrades: 5,50 euros; i 4,50 euros per als socis d’Òmnium. Gratuït per als socis de l’Ateneu.

Joves promeses de la JOSA. Dissabte, a les 18 h, al Teatre Municipal Ateneu. Concert a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia. Entrades: 10 euros i 7 euros fins a 25 anys.

Angeladorrrm. Dissabte, a les 19.30 h, a la Bastida del Rec (carrer de la Creueta, 31), concert del grup de l’escena indie emergent catalana. Entrades: 8 euros; i 6 euros amics i socis. A la venda el mateix dia a taquilla.

«El collar de la reina». Dissabte, a les 20 h, i diumenge, a les 19 h, al Teatre de l’Aurora. Marta Pérez i Arnau Puig protagonitzen una comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. Entrades: 18 euros. Consultar descomptes. A la venda a www.teatreaurora.cat i a taquilla abans de cada funció. 

«Sota sola». Diumenge, a les 12.15 h, al Teatre Municipal Ateneu. Espectacle sobre la importància de donar valor a les petites coses del dia a dia. Durada: 50 minuts. Entrades: 7 euros, i 5 euros per als socis de Xarxa. A la venda a teatremunicipalateneu.cat. Ho organitza: La Xarxa.

30è Festival Internacional d’Orgue. Diumenge, a les 18 h, a la basílica de Santa Maria. Concert a càrrec de Lidia Książkiewicz (Polònia), organista titular de la catedral de Laon, França. Entrada gratuïta.

12è FineArt. Fins al 17 de març, obres d’una setantena de fotògrafs d’arreu del món repartides en quna quinzena d’espais. Més informació: www.fineartigualada.cat. Activitats: diumenge, a les 19 h, al Museu de la Pell, entrega de premis del 8è Ral·li FineArt. A les 19.30 h,cloenda del Fineart 2024.