El Club Natació Igualada enceta amb una exposició la celebració dels 90 anys

La mostra es podrà veure a partir del dijous 16 de maig la Sala Municipal d’Exposicions

Patrícia Illa i David Ramis, en la presentació dels actes de celebració

Patrícia Illa i David Ramis, en la presentació dels actes de celebració / AJUNTAMENT D'IGUALADA

Redacció

El Club natació Igualada iniciarà els actes de commemoració dels seus 90 anys d’història amb una exposició retrospectiva. L’entitat celebrar aquest 2024 aquestes nou dècades de trajectòria amb diverses activitats i exposicions que permetran fer una mirada històrica a través d’aquest recorregut d’esport i treball incansable.

Patrícia Illa, regidora d’Esports, acompanyada del president de l’entitat, David Ramis, va ser l’encarregada de presentar les activitats i va posar el Club Natació Igualada com a exemple de com «des de les entitats, i gràcies a la iniciativa ciutadana, també es fa ciutat i es fa créixer Igualada, i això cal reivindicar-ho».

Per començar aquesta commemoració, aquest dijous tindrà lloc la inauguració de l’espai Igualadiníssim, a l’entrada de l’Ajuntament, que recull imatges històriques de l’entitat on es podrà recordar bona part de les persones que han passat pel club i els diversos triomfs que s’han aconseguit i competicions que s’han organitzat.

La presentació tindrà lloc just després de la recepció a l’ajuntament de l’equip de Waterpolo del Club Natació que ha ascendit de categoria i jugarà a la primera divisió de la lliga catalana de waterpolo la pròxima temporada.

A partir del dijous 16 de maig, la Sala Municipal d’Exposicions acollirà una mostra retrospectiva dels 90 anys l’entitat que, sota el títol «Aigualits si, Aigualits sí, sí, sí», mostrarà imatges, trofeus, emblemes i objectes que ajudaran a reconstruir aquestes nou dècades del club i agrair la feina i suport de tanta gent que n’ha format part des dels seus inicis fins a l’actualitat.