L'ANC Cerdanya i el Futbol Club Oló, entitats premiades amb el tercer premi de la Dooble

Boles de la grossa preparades pel sorteig.

Boles de la grossa preparades pel sorteig. / Loteries de Catalunya

ACN

L'ANC Cerdanya i el Futbol Club Oló han repartit premis de 100.000 euros amb el tercers premis de la Dooble, l'alternativa catalana a les participacions de Nadal. Els números afortunats han estat el 17520 de l'ANC Cerdanya i el 03547 del Futbol Club Oló.

111 butlletes, a Oló

El tercer premi de la Dooble de la Grossa de Cap d’Any ha tocat al club de futbol de Santa Maria d'Oló amb un premi de 100.000 euros. El número premiat ha estat el 03547 i aquest club esportiu local havia venut 111 butlletes. El president del FC Oló, Salvador Oller, ha explicat que després de repartir els diners entre les butlletes premiades, el club es quedarà una part proporcional del premi.  

Oller radiant d'alegria, ha dit que "el que quedi del premi es destinarà a millores pel club com nous materials i qeuipacions".

La resta de premis

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramón Nonat de Sant Boi del Llobregat (Baix Llobregat) ha repartit un milió d'euros amb el primer premi de la Dooble, l'alternativa catalana a les participacions de Nadal. El número afortunat ha estat el 08830. Els dos segons premis, valorats amb 250.000 euros cadascun, han estat el 68943 i el 16913, i han recaigut en el Club Handbol Móra la Nova i a la Penya Barcelonista de Vidreres. El darrer tercer premi, de 100.000 euros , ha estat pel número 25478 de l'Associació Armats de Mataró.

Aquest és el primer any que aquest sorteig, pensat per a entitats, es duu a terme coincidint amb la Grossa de Cap d’Any. El preu de la participació ha estat de quatre euros, de forma que dos euros es jugaven a la Grossa i dos a La Dooble. Els clubs i les entitats han pogut demanar un donatiu d’un, dos, tres o quatre euros. 

A banda, Loteries de Catalunya ha repartit premis promocionals entre els clubs i les entitats sense ànim de lucre. Així, l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramón Nonat de Sant Boi del Llobregat, ha rebut 30.000 euros, per haver estat l'entitat que ha repartit el primer premi. Les que han venut els segons premis han obtingut 20.000 euros cadascuna, i les que han distribuït els tercers s’han endut 10.000 euros per cap. Més de 630 clubs i entitats sense ànim de lucre d’arreu del territori hi han participat.

TEMES