Mor un menor atropellat a Montpeller després de la semifinal del Mundial entre França i el Marroc

Les celebracions per la victòria francesa acaben amb 250 arrestats al país

Les celebracions de la victòria de França davant Marroc acaben amb un mort i 250 detinguts

Les celebracions de la victòria de França davant Marroc acaben amb un mort i 250 detinguts / EFE

EP

Un menor ha mort després d'haver estat atropellat per un conductor que ha fugit a la ciutat francesa de Montpeller després de la semifinal del Mundial de Futbol entre França i el Marroc, segons han informat a primera hora d'aquest dijous les autoritats gales.

El noi, de 14 anys, ha estat traslladat d'urgència a un hospital i ha mort poc després de ser atès, segons ha detallat en un comunicat la prefectura francesa d'Hérault.

Els fets haurien tingut lloc quan un grup de persones, presumiblement seguidors de la selecció de futbol Marroc, estaven caminant pel carrer i han agafat a un cotxe la bandera de França que tenia penjada a la finestra.

El conductor del vehicle ha maniobrat violentament i ha atropellat un grup de persones, entre elles el noi mort. Seguidament, el cotxe ha fugit, segons es pot veure un vídeo difós a les xarxes socials.

La prefectura d'Hérault explica que el vehicle ha estat trobat a prop del lloc de l'accident i posat a disposició policial. En aquest sentit, la Policia francesa ha iniciat una investigació sobre el que ha passat.

Parel·lament a aquest fet, les autoritats franceses xifren en 250 les persones detingudes durant aquesta nit en el marc de les celebracions per la victòria de França davant del Marroc.