Finalitzen les obres que connecten la xarxa d'aigua del veïnat del Casot amb la del veïnat de la Calsina a Marganell

L'obra, subvencionada pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024 (PUOSC), ajudarà a millorar els recursos hídrics de la Calsina

La zona de les obres, un cop ababades

La zona de les obres, un cop ababades / Aigües de Manresa

Redacció

El 26 de juny van finalitzar les obres que Aigües de Manresa tenia en marxa i que han connectat la xarxa d'aigua del Veïnat del Casot amb el de la Calsina, ambdós pertanyents al municipi de Marganell. Aquesta obra va iniciar-se el 21 d'abril de 2023 i ha tingut un cost de 141.756,69 euros, que ha sigut íntegrament subvencionat pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024 (PUOSC). Aquestes obres han servit per millorar els recursos hídrics del Veïnat de la Calsina.

Marganell és un municipi que compta amb diferents veïnats, situats de forma dispersa pel territori i que formen petits nuclis de població. L'obra que s'ha portat a terme aquesta primavera, i que uneix la xarxa de dos veïnats a través de 3.312 metres de canonada, permetrà oferir aigua de forma estable a la Calsina. Els treballs d'instal·lació de la canonada han anat acompanyats d'altres petites intervencions per completar la connexió com la instal·lació d'arquetes al llarg del recorregut, que en facilitaran el manteniment.