Súria celebra els actes del pròleg de la festa major

Durant el cap de setmana es van fer els actes previs, i s'allargarà fins dimarts que ve

Redacció

La música, l’esport i el gaudi de l’entorn han protagonitzat el pròleg de la Festa Major de Súria d'enguany amb diferents actes celebrats durant el cap de setmana i una alta participació. El programa festiu es va iniciar ahir dilluns 10 de juliol amb la missa de Sant Cristòfol, patró de la vila, i la tradicional benedicció de vehicles al davant de l’Església Parroquial.

La Festa Major va continuar al vespre amb la primera jornada dels Kampionats Esportius Nocturns a la plaça de Sant Joan, una nova benedicció de vehicles al davant de l’Església de Santa Bàrbara i l’inici del cicle de concerts de grups locals Animats, amb les actuacions de Spinoff i Revoltijo a la plaça de la Serradora.

El pròleg de la Festa Major va començar el passat divendres 7 de juliol amb el concert Una terra per a tothom de la Societat Coral La Llanterna, a la plaça Salvador Perarnau. Al llarg del dissabte 8 de juliol, la plaça de Sant Joan es va omplir amb el Baskito 3x3. Altres actes celebrats durant el cap de setmana van ser el Concurs de Pesca i la Trobada de Pesca de Truites-Memorial Joan Codina, la Tirada Esportiva i la Caminada Nocturna.

El programa de la Festa Major de Súria s'allargarà fins al dimarts 18 de juliol. Una de les principals novetats és el màpping que tindrà lloc el dilluns 17 a l’entorn de la rotonda del pont de Salipota a partir de les onze de la nit.