Sant Vicenç portarà al pont d'entrada l'encesa de llums de Nadal

Enguany se celebra el centenari del viaducte que connecta el poble amb la C-55

El 9 de setembre passat es va fer un acte de commemoració del centenari del pont

El 9 de setembre passat es va fer un acte de commemoració del centenari del pont / ARXIU/ALEX GUERRERO

Redacció

En el marc dels actes programats per commemorar el centenari del pont d’accés al poble, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet portarà l'acte d'encesa de la il·luminació nadalenca a aquest espai, que s'està engalanant per a l'ocasió. En anys anteriors s'havia fet a diferents places del poble. L'encesa es portarà a terme amb un espectacle de llum, color i música titulat ‘Il·luminem el Nadal’, que tindrà lloc divendres 1 de desembre a les 7 del vespre. Mentre duri l’activitat, el pont quedarà tallat al trànsit. L’espectacle, que servirà per donar la benvinguda a les festes nadalenques es complementarà amb animació i xocolatada popular a la sala Cal Soler.

La regidora de Cultura, Carme Jiménez, anima a tothom a assistir a aquest esdeveniment i a viure el que afirma que serà «una experiència immersiva» en un dels indrets «més emblemàtics del poble, el pont d’entrada al municipi».

La regidora ha posat en relleu que es pretén que aquesta encesa «sigui més especial que mai, donant el tret de sortida a les festes nadalenques que ja tenim a tocar i rendir un lluminós i merescut homenatge a aquesta edificació que, durant els seus cent anys d’història, ha estat, és i continuarà sent un element clau per al nostre poble».

El passat mes de setembre, coincidint justament amb la data que complia el centenari de la seva inauguració, ja es va fer un acte de commemoració del segle de vida del pont, amb música, recreacions històriques, parlaments i la descoberta d’una placa commemorativa.