Fent País celebrarà el seu 11è aniversari amb concerts, activitats infantils, foodtrucks i sorteigs a Castellnou

El portal turístic ha programat activitats festives per al dissabte 20 d'abril a la masia Cal Segudet

Un moment de la festa de l'any passat, que va aplegar unes mil persones en tota la jornada

Un moment de la festa de l'any passat, que va aplegar unes mil persones en tota la jornada / FEM PAÍS

Redacció

El portal d’experiències Fent País celebrarà el seu onzè aniversari el pròxim dissabte 20 d'abril, i ho farà amb una festa lúdica i cultural a la masia de Cal Segudet, amb vistes a Montserrat, a Castellnou de Bages.

L’empresa manresana aposta per un format semblant al de l’any passat, a l'estil d'una festa major, que consistirà en un festival que omplirà la jornada de concerts, amb Canela n’Drama, a la 1 del migdia, Enric Ez a les 5 de la tarda, i Mogambo Live a 2/4 de7.

Pel que fa a les activitats infantils, s'han preparat diverses activitats des de 2/4 d'11 del matí fins a les 8 del vespre. Sota un gran envelat, s'hi podrà trobar la zona de jocs dinamitzada pel CAE, amb jocs gegants, cooperatius i altres materials i propostes. L'Associació LaCrica oferirà tallers de circ per a la canalla. 

També sota l’envelat, El Taller del Bosc farà entretenir a grans i petits amb un taller per fer figures de fusta, a les 2 del migdia, i la companyia d’animació infantil Ai Carai animarà als més menuts d'11 a 2/4 de 2 amb contacontes i jocs sota una gran alzina centenària. A les 4 de la tarda, David Joglar els farà ballar i saltar al so de la seva guitarra.

Per als infants una mica més grans, Gaudire ha preparat un escape room enmig del bosc, a partir de les 12 del migdia, que farà que reflexionin sobre el canvi climàtic i on hauran d’evitar el llançament d’un coet en 60 minuts.

Durant tot el dia es podrà gaudir de les propostes gastronòmiques dels foodtrucks amb entrepans, creps, pizzes, gelats… i el servei de barra per fer un bon vermut. També es faran diversos sortejos, i es donaran obsequis i hi haurà altres sorpreses al llarg de tota la jornada.

L'organització confia repetir l'èxit de l'any passat, en què la festa va aplegar més de mil persones amb activitats per a tota la família.

Per obtenir més informació i comprar les entrades, es pot visitar el web festamajor.fentpais.cat.

Fent País celebra onze anys

Fent País celebra onze anys / FENT PAÍS

Un portal que ha anat creixent

Fent País va néixer l’abril del 2013 de la mà de cinc joves bagencs i actualment s’ha convertit en el portal d’experiències d’oci i turisme més gran de Catalunya. L’empresa aposta per propostes autèntiques i pensades per regalar que tinguin un impacte positiu al territori. En 11 anys, l’empresa manresana ha generat reserves per valor de més de 7,5 milions d’euros a petites empreses del país i enguany té com a objectiu augmentar un 20% la facturació, a més, preveu superar els 650 punts de venda de distribució de la capsa regal d’experiències.