El Baxi finalitza la vinculació amb Tyson Pérez

El club arriba a un acord per a la rescissió del contracte del dominicà

Tyson Pérez en una imatge d'arxiu

Tyson Pérez en una imatge d'arxiu

Redacció

El Baxi Manresa ha comunicat aquest divendres la desvinculació del club de Tyson Pérez. En un comunicat emès a través de les xarxes socials, el club ha anunciat la marxa de l'ala-pivot, qui seguirà " la seva carrera lluny del Baxi Manresa".

El dominicà, que va arribar l'agost del 2022 al Nou Congost, ha disputat 16 partits amb l'equip del Bages. L'ala-pivot, que està cedit per l'Andorra, surt de la plantilla manresana, no se sap encara si de retorn al Principat o com a reforç d'un dels bastants equips de l'ACB que necessiten pivots.

Un altre producte de la pedrera 'Made in Manresa' aconsegueix el seu objectiu: Musa Sagnia passa de jugador vinculat a membre de ple dret del primer equip. 

Sagnia va arribar a Manresa l'estiu del 2020 provinent de la base del CB Canarias i va jugar la seva primera temporada al júnior del Bàsquet Manresa. Va arribar a debutar amb l'equip vinculat la mateixa temporada 2020-21, aleshores el CB Artés (Lliga EBA). La passada campanya va jugar al Zentro Basket de Madrid (LEB Plata). Ja aquesta temporada, va ser inscrit amb el CB Mollet (LEB Plata) amb qui només va arribar a disputar un partit, abans d'incorporar-se definitivament al 'roster' del BAXI Manresa, on la seva bona evolució li ha permès guanyar-se un lloc.