Harding deixa definitivament el Baxi per incorporar-se al MoraBanc Andorra

El jugador nord-americà, segon màxim anotador de l'ACB passada, deixarà de complir l'any de contracte que li quedava al Bages

Jerrick Harding tornarà al Congost amb una altra camiseta

Jerrick Harding tornarà al Congost amb una altra camiseta / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El MoraBanc Andorra ha fet oficial aquest migdia la notícia que ja corria des de fa setmanes, el fitxatge de l'escorta Jerrick Harding, procedent del Baxi Manresa. El club bagenc no comptava amb el segon màxim anotador de la passada ACB, tot i que encara li restava un any de contracte. Després que els andorrans hagin fet pública la notícia, l'entitat del Congost li ha desitjat sort per al futur.

El director esportiu del Baxi, Xevi Pujol, ja va deixar clar fa un parell de mesos, en una entrevista a Regió7, que seria complicat que Harding seguís al club, malgrat que el seu contracte finalitzava el 2024. El fet que passés a ser resident fiscal, i l'esforç que s'ha fet en renovacions com ara les de Robinson o Geben, provocaven que no es pogués assumir la continuïtat d'un jugador que va acabar donant un bon rendiment, però al qual es considerava prescindible per al nou projecte.

Des que va finalitzar la temporada, es va relacionar Harding amb alguns equips que jugaran competició europea la temporada que ve, com ara el Hapoel Jerusalem. Finalment, es queda a un MoraBanc que torna a l'ACB i viurà a un país, Andorra, on la figura del resident fiscal no afecta a l'hora d'abonar-li el contracte.

En la seva tornada a la lliga, el MoraBanc, que seguirà sent preparat per Natxo Lezkano, ha fet quatre incorporacions. A part de la de Harding, han contractat l'ala Stan Okoye, la promesa hongaresa Ádám Somogyi, que serà vinculat, i el base estatunidenc Markel Starks. També es parla que Tyson Pérez serà fitxat per Unicaja i cedit un any al Principat.