Bàsquet/Lliga Catalana

El Barça sufoca la rebel·lió gironina a la represa i serà el rival del Baxi a la final (104-92)

Els blaugrana, amb un estil molt més ofensiu que les últimes temporades, estrenen tres dels seus fitxatges i remunten vuit punts al conjunt de Salva Camps

Jan Vesely, un dels destacats del Barça

Jan Vesely, un dels destacats del Barça / M. A. Chazo/FCBQ

Jordi Agut

Jordi Agut

Un Barça en rodatge s'ha refet a temps de la reacció del Bàsquet Girona en el segon període i ha imposat la seva més gran qualitat per guanyar per 104-92 en la segona semifinal de la Lliga Catalana i citar-se en la final de dimarts a les 20.45 hores amb el Baxi Manresa.

El conjunt de Roger Grimau estrenava en pretemporada tres fitxatges (Parra, Hernangómez i Brizuela) i recuperava Abrines de les seleccions. Els més rodats amb l'equip, liderats pels txecs Satoransky i Vesely han sortit forts i han liderat el primer quart. En el segon, però, l'entrada dels nous ha fet baixar el ritme i els pivots Pons i Goloman, ajudats per Iroegbu, han permès al Girona capgirar el resultat i arribar a manar de vuit punts (43-51).

Després del descans, Roger Grimau, que fa jugar el seu equip de manera diametralment oposada a Sarunas Jasikevicius, ha tornat a recórrer als de l'inici i l'equip, amb un bon Oscar Da Silva, ha reaccionat. Quan han tornat els nous, les coses anaven més rodades, tot i que el conjunt de Salva Camps, amb un Goloman estel·lar, ho ha provat fins al final.