Bàsquet/Lliga Endesa

Pedro Martínez: "Ha estat un partit molt gran per a nosaltres"

L'entrenador del Baxi reconeix el mèrit dels jugadors, "que han cregut en la victòria fins i tot més que jo"

Pedro Martínez, durant el partit al Palau Blaugrana

Pedro Martínez, durant el partit al Palau Blaugrana / S. Gordon/ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

Un Pedro Martínez molt content no dubtava a dir que "ha estat un partit molt gran per a nosaltres, amb jugadors que han jugat amb molta personalitat, que han patit la qualitat del rival. Hem estat sis a sota en el darrer quart. La defensa ha estat molt bona i tots han actuat amb gran decisió. Ens ha sortit cara, però si hagués sortit creu hauríem estat igual de contents".

Sobre la seva incidència en el partit, "és el que s'intenta, però el protagonisme és dels jugadors, que primer hi creguin, que fins i tot hi han cregut més que jo. No pensava que fos gaire factible guanyar aquí per la qualitat del rival. Ells estaven imbatuts a casa, però els jugadors hi han cregut moltíssim i tot el mèrit és seu, de creure, de saber patir i no anar avall. Perdre aquí era el normal. Si ho féiem, no volíem que fos per gaires i si tens l'opció de guanyar, aleshores perfecte".

Respecte si ha estat el millor partit de l'any, "esperem que el millor partit estigui per venir. Veníem d'un gran partit contra el Girona, però avui té el mèrit de fer un gran partit contra un grandíssim equip i a fora. Hem fet un molt partit, però toca alegrar-nos en l'autobús de tornada, abaixar revolucions, entrenar al migdia i dissabte tenim un partit molt important a casa".

Incident més sobre tot el duel en general, "hem jugat molt bé a la primera part i la diferència de dos punts no era gaire justa. Al tercer quart també hem estat molt bé, però en el darrer període, quan ens agafen sis o set punts, ja sol ser partit decidit. Hem fet algun tir de molta personalitat, com un triple en contraatac de Robinson que et fica dins del partit".

De cara al futur immediat, o sigui dissabte contra el Lenovo Tenerife, "igual que t'has de recuperar d'una derrota dura, també d'una gran victòria. Quan perds apel·les a l'orgull. Ens hem de recuperar de l'eufòria, però això són paraules, ho hem de fer cadascú individual per arribar el més preparats possibles. Esperem que la nostra afició també vingui preparada, que tots plegats ens passem l'energia per donar la nostra millor versió".