Les millors reaccions a la classificació del Baxi per a la Copa del Rei de Màlaga

L'equip manresà va seguir el final del Baskonia - Reial Madrid i va embogir quan va conèixer que havia aconseguit classificar-se per a la competició gràcies a la victòria del conjunt blanc

Sorteig de la Copa del Rei 2024 de Màlaga: data, hora i equips classificats

Juampi Vaulet i Guillem Jou amb el bitllet que commemora la classificació del Baxi a la Copa del Rei de Màlaga

Juampi Vaulet i Guillem Jou amb el bitllet que commemora la classificació del Baxi a la Copa del Rei de Màlaga / Bàsquet Manresa

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

El Baxi Manresa jugarà la Copa del Rei de Màlaga 2024 i l'eufòria s'ha contagiat entre tota la plantilla i l'afició, que ja es preparen per poder veure dilluns vinent qui serà el seu primer rival. L'equip, que va perdre a Miribilla, necessitava que el Reial Madrid guanyés contra el Baskonia. I quan el partit va acabar-se amb victòria del conjunt blanc i la classificació dels manresans ja era un fet, l'equip, que acabava d'aterrar a l'aeroport de Barcelona, va embogir, tal com ha mostrat l'ACB en una piulada a X.

Ja a Manresa, Guillem Jou i Juampi Vaulet van ser els encarregats d'entregar un bitllet commemoratiu de la fita a l'equip quan tornava al Congost. Els jugadors que arribaven en autobús, en veure Jou i Vaulet, van mostrar-se totalment sorpresos i l'alegria fins i tot els va portar a ballar per celebrar la classificació.

El nou president del Baxi, Josep Maria Herms, ha volgut felicitar públicament l'equip per la classificació. "No hem començar bé el dia, però les 9 victòries treballades fins ara ens han portat a Màlaga! Felicitats equip, staff i família!

El base Dani Pérez ha coincidit amb Herms i ha assegurat que aquest diumenge no va ser "el nostre millor dia". "Però quina primera volta he fet i com ens mereixem aquesta Copa!", ha exclamat.

L'expresident del Bàsquet Manresa, Josep Vives, també s'ha sumat a l'allau de felicitacions al conjunt bagenc. "I amb tota l'ambició i la il·lusió del món! Enhorabona a tots els que ho heu fet possible! Màlaga ens espera!", ha dit.

La Grada d'Animació del Baxi ja es prepara per donar suport l'equip durant el viatge. "Ens n'anem de Copes a Màlaga!", han exclamat.