Bàsquet/Lliga Endesa

Pedro Martínez: "Crec que hem arribat millor de físic al final i el Palència ha notat més la pressió"

El tècnic del Manresa destaca l'encert en el tir de tres en els darrers minuts com a causa principal d'haver obtingut el triomf

Pedro Martínez, parlant amb l'àrbitre Benjamín Jiménez

Pedro Martínez, parlant amb l'àrbitre Benjamín Jiménez / Almudena Álvarez/EFE

Jordi Agut

Jordi Agut

Després del partit, Pedro Martínez feia especial èmfasi en la igualtat del partit. "Ha estat un partit molt equilibrat. Els dos equips han tingut molt bons minuts durant els quaranta minuts. Crec que hem arribat millor de físic i ritme al darrer quart i hem trobat una fluïdesa en atac que ens ha permès anotar molt en el darrer quart. Hem anotat de tres a la segona part i el Palència no. Quan ens hem posat per davant hem jugat amb cap i hem tancat un partit molt igualat".

Sobre els darrers minuts, "si som resultadistes podem dir que la mentalitat ha estat molt bona aleshores. Si no ho som tant, hem de dir que la mentalitat ha estat bona durant tot el partit i la del rival també. Potser el Palència ha notat més la pressió i nosaltres hem jugat una mica més tranquils, amb l'encert en els tirs de tres punts, amb els Danis, Badio i hem anotat. Hem anotat i ells no i ha estat la diferència".