Dani Pérez renova per dues temporades més amb el Baxi Manresa

El base de l'Hospitalet, màxim assistent en la història del club, lluirà la samarreta vermella fins al 2026

El Baxi i Dani Pérez firmen la renovació per dos anys més

Redacció

Redacció

El Baxi Manresa ha lligat la continuïtat per dues temporades més del base Dani Pérez, que ha firmat la renovació fins al 2026. Màxim assistent en la història del club, el jugador de l'Hospitalet ha estat un puntal de l'equip en les cinc temporades que ja fa que llueix la samarreta vermella i arribarà a les set si es compleix el nou contracte que ha fet públic aquest dilluns la mateixa entitat. "Feliç de seguir a casa", ha piulat a la xarxa X el dorsal 55 del Manresa.

Pérez va arribar al Nou Congost el 2019 procedent del Delteco GBC i, tres després va ser el principal director de joc de l'equip que es va proclamar campió de la Lliga Catalana, va participar a la Copa del Rei i els play-off ACB i va ser subcampió de la Basketball Champions League. També té un rol important en l'actual campanya, on s'ha repetit participació a la Copa del Rei.

A més de liderar el rànquing històric d'assistències, Pérez també és el desè jugador amb més triples anotats a la Lliga Endesa (154), a només sis del novè, Sergii Gladyr.