Apunyalen un home durant una baralla al barri vell de Berga

L'autor de l'agressió amb arma blanca, un home de 31 anys, ha estat detingut al cap de menys d'una hora

La víctima, que presenta lesions de caràcter greu a l'abdomen, ha estat traslladada a l'Hospital de Berga

L'apunyalament ha tingut lloc al carrer Mossèn Huch de Berga

L'apunyalament ha tingut lloc al carrer Mossèn Huch de Berga / ANNA COSTA

Laura Serrat

Laura Serrat

Un home ha resultat ferit greu aquest dimecres a la tarda després de ser apunyalat al carrer Mossèn Huch de Berga, al barri vell del municipi. L'apunyalament ha tingut lloc durant una baralla entre dos homes que s'ha originat per causes que s'investiguen. Els Mossos han detingut l'autor de l'agressió, un home de 31 anys, que aquest dijous passarà a disposició judicial.

Els Mossos han rebut l'avís per l'agressió a les quatre i pocs minuts de la tarda i s'han desplaçat fins al lloc de l'incident, al carrer Mossèn Huch de Berga. Quan han arribat, han trobat la víctima estirada a terra, amb lesions greus a la zona de l'abdomen. El personal sanitari del SEM ha atès el ferit al lloc dels fets i, posteriorment, una ambulància l'ha traslladat fins a l'Hospital de Berga.

En tenir coneixement de l'apunyalament, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Berga han inciat la recerca de l'autor de l'agressió, que havia fugit a peu del lloc dels fets. Finalment, al cap de menys d'una hora, ha estat localitzat i detingut per la Policia Local de Berga i se l'ha traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra amb la previsió que aquest dijous passi a disposició judicial.

Els Mossos han obert una investigació per esbrinar les circumstàncies de l'apunyalament i quina és la relació entre els dos homes. En aquests moments, tampoc ofereixen més informació sobre quin tipus d'arma blanca ha utilitzat l'agressor en l'apunyalament que s'ha saldat amb un ferit greu que es recupera a l'hospital berguedà.