Deixen en llibertat provisional el detingut per l'apunyalament a Berga

La jutgessa ha acordat una ordre d'allunyament de 500 metres amb la víctima i la prohibició de comunicar-s'hi

L'apunyalament va tenir lloc al carrer Mossèn Huch de Berga

L'apunyalament va tenir lloc al carrer Mossèn Huch de Berga / ANNA COSTA

Laura Serrat

Laura Serrat

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Berga ha deixat en llibertat provisional i sense fiança el presumpte autor de l'apunyalament que va tenir lloc aquest dimecres al barri vell de Berga. Els fets van tenir lloc al carrer Mossèn Huch durant una baralla entre dos homes que va acabar amb un ferit greu a l'esquena per arma blanca.

El presumpte autor de l'agressió, un home de 31 anys, va quedar detingut el dimecres, gairebé una hora després que apunyalés amb una navalla un altre home amb qui s'estava barallant enmig de la via pública. Els dos implicats es trobaven sota els afectes de les drogues en el moment de la baralla, que va acabar amb un ferit greu que va haver de ser traslladat a l'Hospital de Berga, on ja ha estat donat d'alta.

Finalment, la jutgessa ha deixat el detingut en llibertat provisional sense fiança i ha acceptat la petició de fiscalia d'imposar una ordre d'allunyament de 500 metres amb la víctima i la prohibició de comunicar-s'hi, segons ha confirmat el lletrat de l'investigat, Isaac Soca. La investigació judicial continua oberta i el presumpte autor de l'apunyalament està investigat per un delicte de lesions greus.

Subscriu-te per seguir llegint